Time for Chicks – Δωρεάν Κατάλογοι/Σύνδεσμοι Εκκολαπτηρίων! Καλύτερες κότες και κήποι

1
Time for Chicks – Δωρεάν Κατάλογοι/Σύνδεσμοι Εκκολαπτηρίων!  Καλύτερες κότες και κήποι

δωρεάν κατάλογοι/σύνδεσμοι εκκολαπτηρίου κοτόπουλου

Σκέφτεστε να πάρετε νεοσσούς για να προσθέσετε στο σπίτι σας αυτή την άνοιξη; Αν είστε, έχω συγκεντρώσει μια σύντομη λίστα με δωρεάν καταλόγους/συνδέσμους εκκολαπτηρίων για να παραγγείλετε τα ανοιξιάτικα κοτοπουλάκια σας.

Πολλοί κτηνοτρόφοι και εκκολαπτήρια έχουν ξεπουλήσει τα πουλιά νωρίς τα τελευταία χρόνια, έτσι ΤΩΡΑ η ώρα να πάρεις γκόμενους κατά παραγγελία, αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις τις επιλογές σου.

Προσπαθούσα να συγκρίνω επιλογές από πολλά εκκολαπτήρια, αλλά δεν μπορούσα να βρω μια συνοπτική λίστα με αυτά, έτσι κατέληξα σε αυτό για εύκολη αναφορά.

Όλα αυτά είναι μεγαλύτερα, αξιόπιστα εκκολαπτήρια που διαθέτουν επίσης καταλόγους που μπορείτε να ζητήσετε ή να δείτε on-line. αλλά, αυτή δεν είναι μια λίστα εκτροφέων.

Εξαρτάται από το τι θέλετε τα κοτόπουλα για να καθορίσετε εάν θα πάρετε νεοσσούς από εκκολαπτήριο ή εκτροφέα. Αν θέλω Golden Buffs ή Red Comets για παραγωγή αυγών, θα σκεφτόμουν να τα πάρω από ένα εκκολαπτήριο. Ωστόσο, αν ήθελα Buckeyes κληρονομιάς υψηλής ποιότητας, θα τα έπαιρνα από έναν κτηνοτρόφο που ειδικεύεται στα Buckeyes.

Έχω συμπεριλάβει τη θέση του εκκολαπτηρίου στις παρακάτω περιγραφές επειδή όλα τα άλλα πράγματα είναι ίσα, προτιμώ να παραγγείλω τους νεοσσούς μου από πιο κοντά παρά πιο μακριά – ή, ακόμα καλύτερα, το εκκολαπτήριο της Meyer είναι αρκετά κοντά που μπορώ να τα πάρω από αυτά.

Ορισμένα μέρη έχουν ήδη αρχίσει να έχουν περιορισμένες ποσότητες νεοσσών, οπότε ήρθε η ώρα να λάβετε παραγγελίες!

Η άνοιξη είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αποκτήσετε νέους νεοσσούς και εδώ είναι ένας σύνδεσμος για το πώς να το κάνετε Μεγάλωσε μωρά ή κοτόπουλα ημέρας.

Δωρεάν Κατάλογοι/Σύνδεσμοι Εκκολαπτηρίου Κοτόπουλου

Εκκολαπτήριο Cackle – Κακουλώνουν τους ίδιους τους λογαριασμούς ως «Είμαστε ένα οικογενειακό και λειτουργικό εκκολαπτήριο 3ης γενιάς που προσφέρει πάνω από 185 ποικιλίες πουλερικών που αποστέλλονται απευθείας από τις εγκαταστάσεις μας εδώ στο Μιζούρι. Αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή σας παρέχοντάς σας ποιοτικά πουλερικά για επίδειξη, για κρέας, για απόλαυση, για αυγά ή για κατοικίδια. Ειδικευόμαστε στην εκκόλαψη καθαρόαιμων πουλερικών και στην αποστολή νεοσσών ημέρας απευθείας στο τοπικό σας ταχυδρομείο από το 1936.»

Βρίσκονται στο Λίβανο, στο Μιζούρι.

Εκκολαπτήριο McMurray Ο McMurray λέει αυτό „Για περισσότερα από 95 χρόνια, το Murray McMurray Hatchery προμηθεύει τον μικρό αγρότη, τον αγροτικό παραγωγό αυγών και τον λάτρη του κοτόπουλου με μια μεγάλη ποικιλία από νεοσσούς μιας ημέρας, πουλέτες, παπάκια και πολλά άλλα. Αν έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό να ασχολείστε με τον κόσμο των κοτόπουλων της αυλής, αυτό είναι το μέρος. Έχουμε μια πλήρη σειρά από διαφορετικές ράτσες πουλερικών και κοτόπουλων για να ικανοποιήσουμε τους λάτρεις του κοτόπουλου κάθε ηλικίας.» Προσφέρουν έναν δωρεάν κατάλογο χρωμάτων που έχει φωτογραφίες των προσφερόμενων φυλών.

Βρίσκονται στο Webster City της Αϊόβα.

Εκκολαπτήριο Meyer – Ο Meyer διαφημίζει»Πρώτη πηγή πουλερικών της Αμερικής! Είμαστε περήφανοι για την επιλογή, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Θέλουμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες σας και καταλαβαίνουμε ότι η μεγάλη πλειονότητα των πελατών μας θέλει να αγοράσει μόνο λίγους νεοσσούς πολλαπλών φυλών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε οποιαδήποτε παραγγελία μεγέθους και να σας επιτρέψουμε να αναμίξετε και να ταιριάξετε πολλές ράτσες του ίδιου τύπου πουλερικών για να ικανοποιήσουμε τις ελάχιστες απαιτήσεις παραγγελίας μας για ασφαλή αποστολή.» Προσφέρουν έναν δωρεάν κατάλογο χρωμάτων (το οποίο έχει φωτογραφίες από τις ράτσες κοτόπουλου που προσφέρονται και περιλαμβάνει επίσης γενικές πληροφορίες).

Βρίσκονται στο Polk του Οχάιο, επομένως έχουμε μαζέψει πουλιά από αυτήν την πηγή.

του Στρόμπεργκ – Λέει ο Στρόμπεργκ»Προμηθεύουμε περήφανα την Αμερική με τους καλύτερους νεοσσούς, ενήλικα πουλιά, αυγά επώασης και μια πλήρη σειρά προμηθειών για την εκτροφή κοτόπουλων, υδρόβιων πτηνών και θηραμάτων εδώ και τέσσερις γενιές

Προσφέρουν δωρεάν κατάλογο χρωμάτων και βρίσκονται στο Pine River της Μινεσότα.

Schreibe einen Kommentar