Šifra paketa, ponuda i cijena

3
Šifra paketa, ponuda i cijena

Vodafone Ghana se ponovno vraća s novim promo proizvodom za privlačenje kupaca. Nedavno je puno ljudi reklo da Vodafone X paketi jednostavno nisu dovoljni.

S uvođenjem Vodafone Made4Me, postoji više opcija za podatkovne i glasovne pretplate. Pretplatnici sada imaju fleksibilnost ponuda i povećanu naizgled vrijednost za novac.

Ovo je posebno zanimljivo jer Vodafone Ghana sada pruža 4G LTE veze.

Što je Vodafone Made4Me?

Vodafone Made4Me također nazvan “Made for Me” ili M4M je posebna dnevna podatkovna, glasovna ili kombinacija obje pretplatničke usluge iz Vodafone Gana koja predstavlja Vodafone prepaid pretplatnicima s novim uzbudljivim prilagođenim ponudama u obliku podataka i vremena emitiranja svaki dan.

Za razliku od mnogih drugih paketa i ponuda, Vodafone Made4Me je dinamične prirode i paketi koji se prezentiraju pretplatniku mijenjaju se svakim danom.

msport-nezadovoljstvo

Mnogi pretplatnici, međutim, uživaju u „vrlo jeftinim“ podatkovnim planovima koji imaju životni vijek između 24 sata (1 dan) i 4 dana.

Također na Mfidie.com: Moja digitalna adresa: Kako generirati svoj GhanaPostGPS u Gani

Kako aktivirati Vodafone Made4Me ponudu

Da bi aktivirao ponudu, pretplatnik bi morao birati kratki kod za paket koji je *5881# ili *530#. Pretplatniku bi tada bile predstavljene razne ponude za odabir.

Nakon odabira ponude, pretplatnik će dobiti SMS upozorenje koje potvrđuje svoj izbor. Tada mogu početi uživati ​​u paketu.

Popularne ponude podataka koje dolaze s Vodafone Made4Me

2 GB za 2 dana

Vodafone M4M daje 2 GB podataka za 2 dana po cijeni od samo GHS 3. Da biste aktivirali ovu ponudu, birajte *530# na svojoj Vodafone mreži.

Provjerite imate li već učitano vrijeme emitiranja u vrijednosti od najmanje GHS 3. Ako se ponuda pojavi, odaberite je da biste se pretplatili. Ako ne vidite ovu ponudu, to znači da ne ispunjavate uvjete za nju tog određenog dana. Možete ponovno provjeriti sljedeći dan.

5 GB za 4 dana

Vodafone Made for Me daje 5 GB podataka za 4 dana po cijeni od 5 GHS. Da biste aktivirali ovu ponudu, birajte *5881# na svojoj Vodafone mreži.

Provjerite imate li na svom računu vremena za emitiranje u vrijednosti od najmanje 5 GHS. Ako se ponuda pojavi, odaberite je da biste se pretplatili. Ako ne vidite ponudu na popisu, to znači da ne ispunjavate uvjete za nju tog određenog dana. Možete ponovno provjeriti sljedeći dan da vidite hoće li se pojaviti.

Također na Mfidie.com: AirtelTigo Morning Rush paketi podataka: kako se pretplatiti i kako funkcionira

5 GB za 1 sat

Za one kojima je potrebno puno podataka u kratkom vremenskom razdoblju, posebno za preuzimanja, Vodafone Made4Me ponuda pokriva vas.

Možete dobiti podataka u vrijednosti od 5 GB za 1 sat, također po cijeni od 5 GHS. Da biste aktivirali ovu ponudu, birajte *530# na svojoj Vodafone mreži.

Provjerite imate li na svom računu vremena za emitiranje u vrijednosti od najmanje 5 GHS. Ako se ponuda pojavi, odaberite je da biste se pretplatili. Ako ne vidite ponudu na popisu, to znači da ne ispunjavate uvjete za nju tog određenog dana, trebali biste ponovno provjeriti sljedeći dan i možda ćete je imati.

400MB za 1 dan

Ako niste veliki korisnik podataka, 400 MB bi vas trebalo provesti kroz dan. na Vodafone Made for Me, možete dobiti 400 MB podataka u vrijednosti od 1 dana, za samo GHS 1. Da biste aktivirali ovu ponudu, birajte *5881# na svojoj Vodafone mreži.

Provjerite imate li na svom računu vremena za emitiranje u vrijednosti od najmanje GHS 1. Ako se ponuda pojavi, odaberite je da biste se pretplatili.

Također na Mfidie.com: Internetske postavke za MTN, AirtelTigo, Vodafone i Glo u Gani

U situaciji kada ne vidite ponudu na popisu, to znači da ne ispunjavate uvjete za nju tog određenog dana, trebali biste ponovno provjeriti sljedeći dan i možda ćete je imati.

Zaključak

Ponude Vodafone Made4Me su vrlo dobre i svakako biste ih trebali istražiti.

Međutim, trebali biste ih pomiješati s drugim ponudama jer bi zlouporabom određene ponude ona „nestala“ s popisa ponuda.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar