Popis najboljih web stranica za brz i jednostavan uvoz automobila u Ganu

4
Popis najboljih web stranica za brz i jednostavan uvoz automobila u Ganu

Uvoz automobila u državu je vrlo skupa stvar, stoga je potrebno dobro obaviti bez ikakvih grešaka ako ne želite izgubiti novac. Morate biti sigurni da ste dobili ispravan i točan automobil za koji ste naručili, posebno ako tražite rabljeni automobil.

Da biste to osigurali, morate biti sigurni da imate posla s vrlo legitimnim web stranicama i platformama.

Ove platforme kupuju automobil u vaše ime koristeći vaš novac i izračunavaju koliko ćete carina platiti za vozilo kada se uveze u zemlju.

Bez obzira jesu li rabljena ili potpuno nova vozila, ove web stranice mogu ih uvesti umjesto vas. Međutim, prije uvoza automobila u Ganu, trebali biste znati kako svoje vozilo proći kroz carinu i registrirati vozilo po dolasku.

Ovo su vrlo važne stvari koje trebate znati kada želite uvesti vozila u Ganu. Također imaju vrlo dobre planove plaćanja. Ovim načinima plaćanja plaćate nakon što naručite automobil i dobijete potrebne dokumente.

Nudi vam se razne marke automobila koje možete izabrati i kupiti. Marke kao što su Toyota, Nissan, Kia i Hyundai.

msport-nezadovoljstvo

Glavni razlog zašto se ljudima savjetuje da koriste ove web stranice za uvoz je taj što je sigurno, štedi vrijeme i dostavlja vaš automobil umjesto vas.

Popis web-mjesta koje možete koristiti za uvoz automobila u Ganu.

Budi Naprijed Gana

Na ovo Budi naprijed Gana, nudi vam se opcije za bilo koji model i tip automobila koji želite kupiti. Traktori rabljena vozila, auto dijelovi i sve vrste koje su vam dostupne na ovoj stranici.

Nudi vam se prilika da zatražite rezerviranje automobila za kupnju u roku od 24 sata. Možda ste vidjeli vozilo koje biste voljeli kupiti, ali novac za plaćanje u tom trenutku nije dostupan. Možete zatražiti da se automobil rezervira za kasnije kupnju.

Također na Mfidie.com: 5 najboljih tvrtki za popravak satova u Gani za kvalitetnu uslugu

Imaju vrlo jednostavne načine plaćanja. Možete platiti bankovnim prijenosom, bitcoinima, PayPalom, kreditnim/debitnim karticama i putem Western Uniona. Ispod su koraci o kupnji i uvozu automobila u Ganu na beforwardghana.com.

Korak 1: Naručite

Potražite vozilo koje želite kupiti. Nakon što odaberete automobil, slijedite korake i kliknite gumb za upit. Odobrite cijenu i dobit ćete kupoprodajni ugovor i predračun.

Korak 2: Plaćanje

Nakon što vam se pošalju kupoprodajni ugovor i predračun, od vas će se tražiti da izvršite plaćanje na način koji želite. Nakon izvršene uplate, pošaljite kopiju uplatnice za prosljeđivanje.

Korak 3: Slanje

Nakon što je plaćanje završeno, dobit ćete raspored dostave za dostavu vašeg vozila. Nakon što je datum potvrđen, beforward.com će poslati vaš automobil i poslati vašu b/l i dokumente DHL-u.

Korak 4: Dostava

Vaše vozilo bit će vam isporučeno na točan datum naveden u rasporedu dostave.

Shipoverseas.com

Ova platforma posluje više od 35 godina s mnogo iskustva i recenzija ljudi koji su slali automobile iz inozemstva u Ganu koristeći svoju web stranicu.

Njegova web stranica je dizajnirana za svakoga, bez obzira da li vam je to prvi ili deseti put, možete znati kako kupiti i poslati automobil za sebe.

Za početak slanja vozila u Ganu iz SAD-a koristite shipoverseas.com, dobiti besplatnu ponudu ovdje na njihovoj web stranici. Također ćete morati navesti godinu/marku/model vašeg automobila, poštanski broj za preuzimanje ili luku polaska, zemlju odredišta (u ovom slučaju Gana), a shipoveeseas.com će se pobrinuti za sve ostalo.

Trošak vozila i dostave ovisit će o web stranici, a dobit ćete način plaćanja za plaćanje. Također će vam biti dopušteno odabrati bilo koju metodu dostave koju želite upotrijebiti, metodu „kontejnerska dostava“ ili „RORO dostava“.

Primit ćete raspored dostave s datumom kada će vaš automobil stići u odredišnu luku, luku Tema.

auctionexport.com

Ovo je web portal u svijet sjevernoameričkih veleprodajnih aukcija automobila. Ova stranica omogućuje kupcima diljem svijeta da pretražuju, naručuju i kupe bilo koje vozilo po svojoj želji.

Također na Mfidie.com: Kako pronaći video koji ste nedavno gledali na Facebooku

Da biste imali pravo na kupnju automobila na ovoj web stranici, morate registrirati račun i uplatiti da biste potvrdili svoj račun. U nastavku su navedeni koraci koje trebate slijediti za kupnju vozila auctionexport.com uštedjeti vrijeme i novac.

Korak 1: Registrirajte račun i napravite depozit.

Registrirajte svoj račun s točnim podacima i dobit ćete vezu za provjeru valjanosti u svojoj e-pošti kako biste potvrdili da ste vlasnik računa. Nakon toga napravite depozit. Ovaj depozit je vrlo važan jer vam pomaže u procesu licitiranja. Prvo morate uplatiti 10% iznosa ponude.

Polog služi za osiguranje povjerenja u proces nadmetanja.

Korak 2: Kupnja

Ovaj proces također uključuje licitiranje. U ovom koraku pridružujete se dražbi automobila i dajete ponudu. Kada vaša ponuda pobijedi na aukciji, proći ćete proces plaćanja i vaš automobil će vam biti dostavljen.

Korak 3: Plaćanje

Nakon što dražba završi, a vi dobijete ponudu za vozilo, proći ćete kroz fazu plaćanja. Imate tri dana da platite punu cijenu za vozilo nakon kupnje. Sva plaćanja vrše se bankovnom bankom na auctionexport.com.

Korak 4: Slanje.

Nakon što je plaćanje vozila završeno, započinje proces otpreme. Vaš će automobil biti preuzet i dostavljen u jednu od izlaznih luka ili skladišta u SAD-u ili Kanadi. Auctionexport.com u SAD-u ili Kanadi će obraditi svu dokumentaciju. Originalni naslov bit će poslan carini SAD-a ili Kanade, ocarinjen i poslan brzom kurirskom poštom (DHL, FedEx ili TNT).

O datumu dolaska bit ćete obaviješteni mailom ili telefonskim pozivom. Trebat će vam osobna iskaznica i originalno vlasništvo sa sobom da carinite automobil u luci po njegovom dolasku.

Autoauctionmall.com

Ako želite ući u posao s automobilima i ostvariti veliku dobit, onda auctionmall.com je najbolja stranica za vas. Na ovoj stranici možete se uključiti u tržište rabljenih automobila u SAD-u kako biste sudjelovali u online aukciji rabljenih automobila.

Također na Mfidie.com: Kako koristiti Twitter u Nigeriji čak i kada je zabranjen

Ova ponuda vam pomaže uštedjeti mnogo novca. Da biste počeli kupovati na ovoj stranici, prvo morate stvoriti račun i uplatiti depozit. Licitirate na američkim online aukcijama automobila, tako da veličina vašeg depozita određuje vašu moć licitiranja.

Nakon što kreirate račun i izvršite depozit, bit će vam dodijeljen agent koji vam može pomoći kroz cijeli proces. Licitacija za automobile obavlja se kao i svaka druga online aukcija. Možete sami upravljati procesom licitiranja ili ga umjesto vas obaviti vaš agent.

Dakle, nakon što licitirate i pobijedite na aukciji, ostalo će se odnositi na dogovaranje pošiljke u Ganu i sređivanje ispravnih dokumenata za vaše vozilo.

Veličina vašeg depozita iznosi 10% vaše ukupne snage licitiranja, tako da bi depozit od 500 USD donio maksimalnu cijenu ponude od 5000 USD.

Dostava u Ganu

Imat ćete izbor između tradicionalne dostave kontejnera ili dostave „roll-on roll-off“, češće poznate kao RORO dostava. RORO dostava je jeftinija, ali nije baš sigurna.

Nekoliko luka u SAD-u nudi usluge za luku Tema u Gani kao što su Newark, New Jersey, Miami, Florida, Houston, Texas, Oakland, Kalifornija i druge luke.

Kao što sam ranije rekao, dostava automobila je vrlo skupa stvar; stoga, treba to učiniti kako treba kako bi bili sigurni da sve ide dobro. Bilo bi najbolje da koristite puteve kako biste postigli svoj krajnji cilj da vam automobil bude uspješno dostavljen bez ikakvih grešaka i pritužbi.

Ove stranice imaju povjerenje za iskustvo zbog dugogodišnjeg pružanja i pružanja dobrih usluga.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar