Popis elektroničkih i računalnih trgovina u Gani u kojima možete kupiti

4
Popis elektroničkih i računalnih trgovina u Gani u kojima možete kupiti

Elektronička trgovina je ona u koju možete otići i kupiti elektroničke uređaje. U Gani nema mnogo ustanova koje se bave kvalitetnim elektroničkim proizvodima. Nekoliko trgovina koje nisu marke prodaju elektroničke uređaje na ulicama.

Ipak, ako želite kupiti kvalitetne elektroničke uređaje od provjerenih i lojalnih trgovina, postoji nekoliko koje vam mogu predložiti. Ove trgovine nemaju igru ​​jer su velika tvrtka. Imaju slavu jer su svojim izvrsnim uslugama i kvalitetnim proizvodima zaslužili povjerenje kupaca.

Omogućuju vam pristup stranim proizvodima iz SAD-a, Japana, Kine, UK-a i drugih zemalja koje proizvode kvalitetne elektroničke uređaje.

Ispod je popis raznih trgovina elektroničkom opremom diljem Gane i njihovih kontakata na koje možete doći ako želite kupiti iste kvalitetne i pristupačne elektroničke uređaje.

Danny računala

Danny computers je trgovina računala i elektroničkih dijelova koja se nalazi u Akri. U maloprodaji prodaju računala i druge elektroničke proizvode.

msport-nezadovoljstvo

Lokacija: Ring Road West Road Accra, Gana Telefon: 0244688853, 0302668098

Također na Mfidie.com: 5 najboljih internetskih alata za izradu sličica za YouTube videozapise

Atlantic računala

Atlantic računala se bave elektronikom, od telefona do prijenosnih računala do pametnih televizora i drugih predmeta.

Ako trebate kvalitetne elektroničke proizvode s dobrim jamstvom, onda je Atlantic Computers vaš izbor. Telefon: 0302228214. Lokacija: Hilla Limann Hwy, Accra

Netaknuta Gana

Ako želite svoj brend staviti na proizvod, Intact Ghana je vaša najbolja opcija. Kupcima pružaju proizvode i usluge iste kvalitete.

Lokacija: sjeverno industrijsko područje, Accra. Telefon: 0543008475

Kabfam Ghana Limited

Ako želite kupiti kvalitetne televizore po pristupačnim cijenama, posjetite Kabfam Limited.

U Kabfamu, koji god elektronički uređaj želite, dostupan je i ima izvanredna jamstva. Osnovani su u Gani 2013. godine.

Mjesto: Staten-Darkuman Junction, izvan autoceste Kaneshie-Odorkor (blizu MTN), Accra.

Telefon: +233 233 458 458

Asfam Enterprises

Elektronički uređaji u rasponu od televizora, klima uređaja, mobilnih telefona, prijenosnih računala, zvučnih sustava i mnogih drugih uređaja dostupni su u poduzećima u Assamu.

Mjesto: Koforidua, Opp. Kino Reo, Gana. Telefon: 0243201888, 0342022960

Electroland Gana

Najpoznatija je po distribuciji Samsunga, Toshibe, Midee i druge elektronike u Gani. Oni su također vlasnici marke NASCO u Gani. Telefon: 0302211318.

Također na Mfidie.com: 5 najboljih internetskih alata za izradu sličica za YouTube videozapise

Lokacija: trgovački centar Achimota

Jaydee limited Appliances

Ovo je trgovina elektronike i kućanskih aparata koja se bavi televizorom, zamrzivačem, hladnjakom, klima-uređajem, plinskom pećnicom, kućnim kinom, mikrovalnom pećnicom, stropnim ventilatorima, stojećim ventilatorima, stabilizatorima, Step Down, kuhalom za rižu, blenderima i drugim raznim drugim artiklima .

Mjesto: Kumasi. Telefon: 032 202 6107

Freddiejev kut

Ovo je jedna od vodećih elektroničkih trgovina u zemlji poznata po kvalitetnim uslugama. U Freddiejevom kutku možete kupiti proizvode elektroničke marke koje god želite. Samsung, Apple, LG, Sony, među ostalim brendovima po pristupačnim cijenama.

Imaju lokacije u Akri i Kumasiju. U Akri se nalaze u Circle, Tiptoe Lane, Spintex Road blizu Kpogas namještaja, Tema Community 1 iza policijske postaje C1. Telefon: 0302 211 318 ili 0302 817 555

Abbey Tech Hub

U Abbey Tech Hubu njihova je primarna svrha pružiti vam dobre usluge, kvalitetne i pristupačne elektroničke uređaje. Sve elektroničko može se kupiti u Abbey Tech Hubu, bilo da se radi o mobilnim telefonima, prijenosnim računalima, zvučnim sustavima, medicinskoj opremi i mnogim drugim artiklima.

Također na Mfidie.com: 4 aplikacije koje možete koristiti za pristup kreditima u Gani

Telefon: 024 111 9559. Lokacija: Krug, Odo riža.

Compu Ghana Limited

Compu Ghana limited nudi vam elektroničke proizvode u rasponu od telefona, prijenosnih računala, televizora, hladnjaka i zamrzivača te drugih elektroničkih predmeta.

Također se bave obnavljanjem elektroničkih uređaja. Mjesto: Mark Cofie House, Oxford Street, Osu, Accra, Gana.

Telefon: +233 (0)307 070701

Zaključak

Za kvalitetne i pristupačne proizvode bilo koje marke koju želite kada kupujete elektroničke i računalne uređaje u Gani, ne tražite dalje od ovih trgovina koje smo gore naveli za vas.

Ove trgovine vam pružaju pristupačne proizvode i najbolju uslugu. Daju vam se jamstva i jamstvo za performanse proizvoda.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar