Načini da saznate je li netko sačuvao vaš kontakt

4
Načini da saznate je li netko sačuvao vaš kontakt

Znati je li netko spremio vaš kontakt ili ne može biti malo teško, ovisno o tome gdje gledate i kako ga gledate. Ali nakon što pročitate ovaj članak, saznat ćete neke načine da saznate je li netko spremio vaš kontakt ili ne.

Ponekad svi želimo znati je li netko s kim razgovaramo ili koga poznajemo neko vrijeme spremio naše kontakte ili ne. Iako je diskutabilno, ova situacija se obično događa kada nekoga sretnete prvi put, a već neko vrijeme čavrljate s njim.

To je obično točka u kojoj provjeravate da li osoba zaista uživa u razgovoru s vama ili se samo pretvara da uživa u razgovoru s vama. Također, može se dogoditi da morate dugo razgovarati s nekim, ali odjednom vam se čini da ignorira vaše razgovore itd. i želite saznati jesu li oni spremili vaš kontakt na svoj uređaj.

Bez obzira na vaš razlog da znate je li netko sačuvao vaš kontakt, dobro je da znate pravi način da to učinite bez izazivanja bilo kakvih incidenata između vas i te osobe ili plaćanja bilo kakvog novca da se to učini umjesto vas.

Načini da saznate je li netko sačuvao vaš kontakt

Postoji nekoliko načina da saznate je li netko spremio vaš kontakt ili ne; neki od njih se smatraju pomalo tehničkim, dok se drugi smatraju pomalo lakim i jednostavnim. Nakon mog istraživanja, ovo su neki od učinkovitih načina na koje možete provjeriti je li netko spremio vaš kontakt ili ne.

msport-nezadovoljstvo

Kako znati je li netko spremio vaš kontakt pomoću WhatsAppa

Trenutno je WhatsApp jedna od (ako ne) najvećih platformi za razmjenu poruka na društvenim mrežama na svijetu. Gotovo svi u svakoj zemlji koriste WhatsApp na svom uređaju; bilo iPhone, iPad, Android telefon, tablet, pa čak i osobna računala (PC).

Osim značajki slanja poruka i poziva u aplikaciji WhatsApp, u aplikaciji je dostupno nekoliko drugih značajki, od kojih neke mogu pomoći da provjerite je li netko spremio vaš kontakt ili ne.

Ako koristite Android, slijedite dolje navedene korake:

 1. Otvorite aplikaciju WhatsApp na svom Android uređaju
 2. Kliknite na tri okomite crte u gornjem desnom kutu zaslona
 3. Dodirnite Novo emitiranje i dodajte kontakt(e) za koje mislite da nije spremio vaš kontakt i dodajte nekoga za koga ste sigurni da je spremio vaš kontakt (na primjer, vaša mama, tata ili najbolji prijatelj)
 4. Pošaljite kratku poruku na popis emitiranja, na primjer, dobro jutro, zdravo, bok, itd.
 5. Nakon što je poruka poslana, pritisnite i držite poruku koju ste poslali. Zatim kliknite na tri okomite crte i odaberite Info
 6. Provjerite je li ime osobe napisano ispod Pročitao ili Isporučeno. Ako je ime napisano pod bilo kojim od ovih naslova, to znači da je osoba spremila vaš kontakt na svoj uređaj ili obrnuto.

Također na Mfidie.com: Kako hakirati Betway; Je li stvarno moguće hakirati aplikacije za online klađenje?

Ako koristite iOS uređaj, slijedite korake u nastavku:

 1. Otvorite WhatsApp na svom iOS uređaju
 2. Kliknite na Popisi emitiranja na gornjoj lijevoj stranici zaslona)
 3. Kliknite na Novi popis u donjem središnjem dijelu zaslona
 4. Dodajte kontakt(e) za koje mislite da nije spremio vaš kontakt i dodajte nekoga za koga ste sigurni da je spremio vaš kontakt (na primjer, vašu mamu, tatu ili najboljeg prijatelja)
 5. Pošaljite kratku poruku na popis emitiranja, na primjer, dobro jutro, zdravo, bok, itd.
 6. Nakon što je poruka poslana, dodirnite i prijeđite prstom (ulijevo) od poruke koju ste poslali

Provjerite je li ime osobe napisano ispod Pročitao ili Isporučeno. Ako je ime napisano pod bilo kojim od ovih naslova, to znači da je osoba spremila vaš kontakt na svoj uređaj ili obrnuto.

Kako znati jesu li neki spremili vaš kontakt pomoću aplikacije ili softvera treće strane

Na internetu je dostupno nekoliko aplikacija i softvera trećih strana koji vam govore je li vaš kontakt netko spremio ili ne. Većina ovih aplikacija je besplatna, a ostale se plaćaju.

Truecaller i Telegram se također mogu koristiti za utvrđivanje je li netko spremio vaš kontakt ili ne. Ali sve je to ponekad pomalo tehničko. Stoga, da biste uštedjeli vrijeme i novac za korištenje ovih aplikacija trećih strana, samo upotrijebite WhatsApp i bit ćete spremni.

Također na Mfidie.com: 5 dokazanih načina za oporavak izbrisanih fotografija na Macu

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar