Mogu li blogeri zaraditi bez Google AdSensea?

8
Mogu li blogeri zaraditi bez Google AdSensea?

U prošlosti sam puno pričao o Google AdSenseu, a također sam preporučio AdSense kao jednu od najboljih kontekstualnih oglasnih mreža za vaš blog. Uz visoku kvalitetu oglasa i siguran stalni prihod, AdSense je sjajna mreža za unovčavanje blogova.

No, što je s ljudima koje je AdSense zabranio ili koje AdSense ne može odobriti? Je li to kraj zarađivanja novca putem bloga za njih?

Ne! Nije!

U ovom ću članku podijeliti kako blokiranje vašeg AdSense računa ili nedobivanje AdSense odobrenja nije toliki problem kao što mislite da jest.

AdSense se smatra jednim od najboljih programa za zaradu blogera iz sljedećih razloga:

 • Jednostavan je za korištenje.
 • Ne morate brinuti o oglasima niske kvalitete.
 • Ne morate ručno mijenjati oglase nakon određenog vremena.
 • Ne morate brinuti o plaćanju (AdSense plaćanja su vrlo pouzdana).

Međutim, postoje brojni problemi s kojima se susrećete kada koristite AdSense:

 • Morate se pridržavati smjernice za sadržaj koje nudi AdSense tim.
 • Ne možete jednostavno objaviti sve što želite objaviti. Iako možda ne kršite nijednu smjernice za webmastere, ne možete objavljivati ​​određene vrste postova zbog AdSense pravila. (Primjer: web stranice koje nam omogućuju gledanje filmova na mreži.)
 • Da biste zaradili više od AdSensea, morate neprestano isprobavati različite tehnike optimizacije, uključujući korištenje ključnih riječi s visokim CPC-ovima.
 • Ako većina vašeg prometa dolazi iz zemalja poput Indije, Pakistana ili Malezije, možda ćete zaraditi samo novčiće od AdSensea.

Nijedan od ovih nedostataka ne čini AdSense zlim, ali ovi problemi upućuju na činjenicu da AdSense možda nije tako sjajan kao što mislite da jest.

Zašto i kako je vaš život bolji bez AdSense računa:

Dopustite mi da počnem tako što ću podijeliti svoje putovanje s AdSenseom:

Kad sam počela pisati blog, nisam imala pojma kako zaraditi novac. Počeo sam pisati blog zbog svoje strasti za dijeljenjem znanja i čuo sam za AdSense tek nakon nekoliko mjeseci bloganja. Čak i nakon implementacije AdSensea na svoj blog, moj prvi prihod od oglasa bio je 47 USD od prodaje DreamHost affiliate-a.

Možda se pitate zašto bih to rekao budući da zarađujem puno novca na blogovima (preko 30.000 USD mjesečno). Ali dopustite mi da vas pitam: jeste li ikada vidjeli AdSense oglase ovdje na ShoutMeLoudu?

Ako pogledate moju AdSense zaradu za 4 godine, znat ćete da nisam zaradio gotovo nikakav novac s AdSenseom, u usporedbi s hrpom novca koji sam zaradio drugim tehnikama unovčavanja. Jedina dobra stvar u vezi s AdSenseom je stalni prihod, koji limenka nude osjećaj sigurnosti u određenoj mjeri.

Sada kada znate moju AdSense priču, podijelit ću svoje iskustvo uspješnog unovčavanja nekoliko blogova bez upotrebe AdSensea, a što se može dogoditi ako odlučite učiniti isto.

Vaš blogerski život postaje eksperimentalniji.

Najbolja edukacija za bloganje dolazi iz eksperimentiranja.

Kada ti eksperimentirati s najnovijim metodama unovčavanja, možete naići na rješenje koje nevjerojatno dobro funkcionira za vašu nišu. Eksperimentiranje vam također omogućuje da naučite stvari iz iskustava drugih blogera.

Dakle, umjesto da trošite vrijeme na eksperimentiranje s nečim potpuno novim, možete početi s testiranim metodama koje su uspjele drugim blogerima.

Na primjer, govorio sam o Viglinku, koji je sjajna reklamna mreža. Ali nije savršen za nišu kao što je ShoutMeLoud. Međutim, odlično funkcionira za modnu nišu.

Nemam blog o modi, ali jedna od mojih klijentica ima, i dovoljno je vjerovala mojoj procjeni da mi je omogućila eksperimentiranje. I hej, uspjelo je! Voila! Sada je to studija slučaja!

Ovdje možete pogledati studiju slučaja pokretanja Viglink-a na modnom blogu.

Međutim, ako me pitate „Hej Harsh, koliko je dobar Bidvertiser?“

ne mogu reći. Koristio sam ga prije tri godine i nemam pojma kako su se promijenili u protekle tri godine. Možda poslužuju iste loše plaćene oglase ili su možda krenuli naprijed s premium oglasima. stvarno ne znam.

Oduzeti: Kada čitate o novoj oglasnoj mreži, isprobajte je. Nemojte se bojati eksperimentirati. Također, umjesto da jednostavno tražite recenziju, potražite izvješća o prihodima i/ili studiju slučaja.

Bit ćete skloni zarađivati ​​koristeći svoj prirodni skup vještina.

Imam blog pod nazivom WPSutra koja je trenutno u fazi siročeta. Ali dobra stvar je što imam spreman poslovni plan za blog i vjerujem da će uspjeti. U kojoj mjeri, nisam siguran. Ali ovaj blog postoji već neko vrijeme, ne koristim AdSense, a blog još uvijek zarađuje dovoljno novca da pokrije svoje naknade za hosting i održavanje.

Možda mislite „Naravno, Harsh, ali koristite WordPress već osam godina i znate kako stvari funkcioniraju oko WordPressa.“ I da, tako je. Ali WordPress je dio mojih vještina.

Jeste li razmišljali o svojim vještinama?

 • Ako vodite tehnološki blog, možete napisati e-knjigu o tome kako obavljati određene zadatke.
 • Ako vodite blog o financijama, možete ponuditi izradu financijskog plana za svoje čitatelje po pristupačnoj cijeni.
 • Ako vodite blog o odnosima, mogli biste ponuditi vrhunsko savjetovanje jedan na jedan o pitanjima vezanim uz odnose.
 • Ako vodite zdravstveni blog, mogli biste ponuditi izradu plana prehrane za svoje čitatelje.
 • Ako vodite modni blog, mogli biste pomoći ljudima da kupuju modu koja im odgovara… i za to biste mogli biti plaćeni.

Oduzeti: Postoji tržište za sve! Sve što trebate znati je kako i gdje prodati ono što nudite.

Prihvatite affiliate marketing.

Ovdje u ShoutMeLoudu, affiliate marketing je glavni izvor prihoda. Naći ćete tisuće (ili možda čak i milijune) marketera koji govore o affiliate marketingu i preporučuju vam tisuće proizvoda. Ali nikada vam neće reći koji rade, a koji ne.

Mnogi od njih će tvrditi da su od vas u jednom danu postali multimilijunaš, ali nemojte nasjedati na to!

Ako planirate ostvariti prihod putem affiliate marketinga i koristiti ga kao alternativa AdSenseu, morate naporno raditi i potreban vam je ispravan plan za postizanje održivog prihoda.

Ako vam netko kaže da affiliate marketing ne zahtijeva naporan rad, u krivu je. Isto tako, ako vam netko kaže da affiliate marketing ne nudi stalni prihod, također je u krivu.

Znam da ću svaki mjesec, bez obzira na sve, zaraditi najmanje 5000 dolara iz affiliate marketinga. To je ono minimum iznos koji ću zaraditi jer sam stvorio otporan prodajni lijevak za održavanje tog iznosa prihoda svaki mjesec.

Ključ ove vrste održivog uspjeha s affiliate marketingom je preporučiti nešto što osobno koristite, a također može voditi čitatelje o tome kako mogu dobiti istu korist. Iako je istina da Google ne voli affiliate veze, ne smeta im ako dodajete vrijednost.

Oduzeti: Postoji mnogo vrsta affiliate marketinga, a vi možete odabrati ono što vam odgovara. Možete ili stvoriti blog i pokušati preporučiti svaki novi proizvod u svojoj niši, ili možete biti selektivni i preporučiti proizvode koje zapravo koristite dok podučavate svoje čitatelje kako da imaju koristi od njihove upotrebe.

Ako želite postići dugoročni financijski uspjeh bez prodaje svoje duše, učinite to na pravi način. Možda u početku bude sporo, ali će se na kraju lijepo isplatiti.

Evo nekoliko ručno odabranih članaka koji će vam pomoći da saznate više o affiliate marketingu:

Namjera mi je ovim člankom bila pokazati vam stvarnost života bez AdSensea. Mnogi blogeri odustanu kada im AdSense ne radi, pa čak ni ne traže ništa drugo.

Polovica njih provede mjesece pokušavajući dobiti odobrenje svog AdSense računa, a na kraju čine glupe pogreške zbog kojih im se računi zabranjuju.

Ako AdSense ne radi za vas, neka bude. Pokušajte nešto drugo. Probajte nešto što se nitko drugi nije usudio probati. Ako postoji oglasna mreža, velika je vjerojatnost da nekome radi. Zašto ne i ti? Možda ćete se htjeti zapitati jeste li dovoljno hrabri preuzeti taj rizik.

Ako jesi, onda to učini!

Volio bih znati vaše priče o uspjehu u unovčavanju koje ne uključuju AdSense. Podijelite svoje iskustvo u komentarima ispod!

Ako vam je ovaj članak koristan, ne zaboravite ga podijeliti!

Također pogledajte:

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar