Kako uočiti lažni sat u Gani; Gdje kupiti originalne satove

3
Kako uočiti lažni sat u Gani;  Gdje kupiti originalne satove

Bojite li se kupiti lažni sat u Gani? Pa, to više ne bi trebao biti problem jer ću vam u ovom članku pokazati kako možete uočiti bilo koji lažni sat u Gani.

Radnje nekoliko tvrtki i pojedinaca na izradi replika satova postupno preuzimaju tržište. Glavni cilj ovih tvrtki je napraviti replike satova koji će koštati relativno jeftinije u odnosu na originalni sat i izgledati gotovo točno kao originalni brend.

Budući da su ovi satovi jeftini i izgledaju gotovo kao originali, većinu ljudi često privlače. Kasnije saznaju da je ono što su kupili lažno i tako su bacili svoj novac.

Srećom, mnoge tvrtke za proizvodnju satova velikih imena svjesne su tih lažnih tvrtki. Zbog toga poduzimaju mnogo mjera opreza tijekom proizvodnje svojih satova, poput korištenja visokokvalitetnih materijala i graviranja svakog sata sa serijskim kodom. Uz pažljivo razmatranje i istraživanje, možete s povjerenjem kupiti lijep sat bez straha da će vas prevaranti oteti.

NAPOMENA: točke koje će biti prikazane u ovom članku su neuvjerljive. Stoga postoji nekoliko drugih načina na koje također možete uočiti lažni sat, ali ovo su neke od pravih i pouzdanih metoda.

msport-nezadovoljstvo

Kako uočiti lažni sat u Gani

Da biste uočili lažni sat u Gani, ovo su neki od preporučenih i pouzdanih načina na koje to možete učiniti. Uzmite si vremena i pročitajte svaki od njih.

Također na Mfidie.com: Kako spriječiti hakere da pristupe vašem WhatsAppu

Lažna podmornica Rolex

Provjerite očite greške!

Prije nego što uopće uđete u detalje samog sata, postoje neke očite pogreške koje morate provjeriti. Neke od njih uključuju pravopisne pogreške, boju sata (ne uvijek), materijal korišten za izradu sata itd.

Što se tiče imena, nema šanse da tvrtka poput Casio ili Rolex napravi pogrešku kada napiše naziv svojih satova. Ponekad su neki od ovih lažnih satova napisani gotovo točno kao izvorni, ali još uvijek postoje neke pogreške. Na primjer, neki Rolex satovi se pišu kao Rolexx ili Rollex; stoga, ako pažljivo ne provjerite naziv, mogli biste na kraju kupiti “thrash”.

Također, morate provjeriti odgovara li materijal korišten za izradu sata originalnom. Na primjer, ako vidite sat koji je lakši od onoga što ste očekivali, onda morate znati da je lažan.

Provjerite natpis i gravuru

Gotovo svaki luksuzni sat na svijetu ima specifičan vodeni žig ili jedinstven stil imenovanja i slova. To se odnosi na ime, slova, pa čak i serijski broj.

Ako je bilo koje od slova ili brojeva zbrkano ili teško čitljivo, možete pretpostaviti da je sat vjerojatno lažan. Na primjer, ako rubovi oko „R“ u „Rolexu“ izgledaju zakrivljeni i neujednačeni, vjerojatno rukujete lažnim satom jer original ima ravno „R“.

Potražite serijski broj na satu

Većina luksuznih satova u Gani i drugim dijelovima svijeta obično ima alfanumerički serijski broj na satu. Izgled i položaj serijskog broja na satu razlikuju se od sata do sata.

Dakle, prije nego odete u trgovinu ili gdje god kupujete sat, svakako se upoznajte s tim gdje originalni sat ima serijski broj i njegov izgled. To možete učiniti tako da posjetite službenu web stranicu marke koju želite kupiti.

Također na Mfidie.com: Kako se prijaviti za Vodafone Cash Ready zajam

Ima li dovoljno težine?

Kao što je ranije rečeno, luksuzni i dizajnerski satovi obično su malo teški. To je rezultat metalnog materijala koji se koristi za proizvodnju sata. Na primjer, zlatni sat trebao bi biti barem malo teži od normalnog sata.

Ako kupite sat i čini se da je vrlo lagan, onda je sat vjerojatno lažan. Neki od ovih lažnih satova imaju manju težinu osim glave. Ako je glava mnogo teža od ostatka sata, onda morate ponovno razmisliti.

Gdje mogu kupiti originalne satove u Gani?

Sve svoje originalne satove možete kupiti od Hourhand Watch Co. u Gani. Hourhand Watch Co. je startup posao u industriji satova u Gani, koji brzo raste. Posao je započeo početkom 2020. godine i od tada je opsluživao značajan broj pojedinaca, institucija i drugih organizacija u različitim dijelovima Afrike i drugih europskih zemalja.

Njihova je stručnost usredotočena na;

Popravci satova i satova

Uz tim profesionalaca koji su dobro obučeni u horologiji (satarstvo), pružaju širok raspon aktivnosti. To uključuje, ali nije ograničeno na; Zamjena dijelova sata, pregled i čišćenje, servisiranje pokreta, dimenzioniranje i remont.

Oni osiguravaju da se neispravni sat pažljivo pregleda, a zatim slijedi niz testova korištenjem svojih dostupnih vrhunskih uređaja za procjenu stanja. To im omogućuje da preporuče odgovarajuća rješenja koja bi časovniku vratila njegovo estetsko savršenstvo. Preporuke za kratkoročne i dugoročne odnose se dijele s klijentima kako bi se donijele odluke o vrsti potrebnih usluga.

Također na Mfidie.com: Zašto ne možete koristiti GBWhatsApp na iPhone uređajima

Popravljaju sve vrste satova i marki, bilo da su automatski, mehanički ili kvarcni.

Maloprodaja satova

Hourhand Watch Co. prodaje kvalitetne satove i satove svih marki i svojim klijentima osigurava konkurentne cijene.

Personalizacija

U HourHand Watch Co., klijenti su u središtu poslovanja. Stoga klijentima nude prilagođene proizvode i usluge prema njihovim potrebama i željama. Takve usluge uključuju graviranje, personalizirane dizajne satova i remenje za satove.

Nastoje ponuditi vrlo iznimne usluge u prijateljskoj atmosferi, a daju prednost iskustvu kupaca.

Možete ih kontaktirati danas putem telefona na +233556547064 kako biste razgovarali o vašim potrebama za satom ili ih locirali u Greda Estate, Accra (https://g.page/Hourhandwatches).

Također, posjetite njihove Facebook i Instagram stranice za više detalja. Napominjemo da se za lične sastanke strogo poštuju protokoli Covid-19.

Zaključak

Satovi su lijepi kada se nose, ali je vrlo neugodno i neugodno koristiti svoj teško zarađeni novac za kupnju sata samo da biste otkrili da je lažan. Zbog toga smo i napisali ovaj članak.

U ovom članku objasnio sam neke od osnovnih stvari koje trebate znati da biste uočili lažni sat u Gani i drugim dijelovima svijeta. Ponovno pročitajte ovaj članak i ako imate bilo kakvih nedoumica, svakako ih napišite u odjeljku za komentare u nastavku.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar