Kako rade MTN video paketi podataka?

2
Kako rade MTN video paketi podataka?

Podaci su jedna stvar zbog koje svi plačemo. Pogotovo u Gani. Svi plaču kako su skupi podatkovni paketi u Gani i kako brzo nestaju kada ih konačno kupite.

Ono što je najgore je da ćete na kraju kupiti podatkovni paket s golemim volumenom, ali ga nećete moći koristiti u neke svrhe. To može biti bolno i kapitalno intenzivno.

U ovom članku ćemo pogledati jedan od paketa podataka MTN-a koji se često pogrešno shvaća; MTN video podatkovni paket.

Jeste li se ikada zapitali o čemu se radi u ovom podatkovnom paketu? Pitate se kako se koristi i gdje se može koristiti? Pa, ne brini i ne čudi se više. U ovom članku ćemo kratko pogledati što to znači, za što se koristi, a za što se ne može koristiti.

Dakle, ostanite i uživajte u ovom vrlo važnom komadu.

msport-nezadovoljstvo

O čemu se radi u paketu MTN video podataka?

Za razliku od svakodnevnog paketa podataka koji kupujete na svom telefonu u svrhu pregledavanja, slanja poruka, WhatsAppa, provjere društvenih medija i gledanja Youtube videa, Video Data Bundle je specifičniji.

Također na Mfidie.com: Internetske postavke za MTN, AirtelTigo, Vodafone i Glo u Gani

Video Data Bundle posebno je napravljen za ljude koji uživaju u streamingu videa na Youtubeu, Kwese Iflix i DST aplikaciji.

Paket radi samo na tri gore navedene platforme i isključivo na njihovim mobilnim aplikacijama.

Za što ne možete koristiti video paket

Postoji veliki popis stvari za koje nikako ne možete koristiti MTN Video Data Bundle. Neki drugi MTN podatkovni paketi mogu pomoći u tome, ali ne i video paket.

Neke od ovih stvari navedene su u nastavku:

 1. Ne možete gledati Youtube videozapise s ovim paketom kada koristite web preglednik. Praktički radi samo na Youtube Mobile aplikaciji. Ako iz bilo kojeg razloga još uvijek možete pristupiti platformi Youtube putem web-preglednika kada ste na ovom paketu, tada imajte na umu da vjerojatno koristite preostali ili bonus paket negdje drugdje. A kada se taj paket završi, više nećete imati pristup Youtube platformi.
 2. Također, ne možete gledati Netflix s ovim paketom. Da, znam da ovo zvuči šokantno. No, iako je Netflix platforma za video streaming, MTN Gana ih nije uzeo u obzir kada je skovao pojam ‚Video Data Bundle‘. Radi se jednostavno samo o Youtubeu, Iflixu i My DSTV aplikaciji.
 3. Ne možete preuzeti film ili gledati bilo koji drugi film na bilo kojoj drugoj video platformi s ovim paketom podataka.
 4. Nikada ne možete pregledavati društvene mreže s ovim paketom podataka. Ako nemate normalan podatkovni paket ili paket društvenih medija, jednostavno ga zaboravite. Paket video podataka neće zadovoljiti vaše troškove društvenih medija.
 5. Konačno, sve što ima veze s korištenjem vašeg web preglednika ne može se zadovoljiti video paketom. Čak i ako imate paket video podataka od 500 GB, vaš preglednik neće raditi dok ne dobijete uobičajeni podatkovni paket.

Također na Mfidie.com: NIA će zatvoriti sve centre za registraciju kartica u Gani na 1 tjedan

Kako kupiti paket MTN video podataka

Ako ste ljubitelj Youtube videa, onda ste definitivno tražili paket koji vam malo olakšava život.

MTN Video Bundle savršen je način za postavljanje raspoloženja za vaše Youtube streaming sesije bez brige o cijeni podataka.

Dakle, veliko je pitanje; Kako kupiti paket MTN video podataka?

A odgovor je vrlo jednostavan. Samo slijedite dolje navedene korake:

 1. Birajte *138# na svojoj MTN liniji.
 2. Odaberite opciju 1 za kupnju podatkovnog paketa
 3. Odaberite opciju 1 da kupite za sebe
 4. Odaberite opciju 6 za odabir video paketa
 5. Odaberite iznos koji želite
 6. Birajte opciju 1 za potvrdu

Napomena: Paket video podataka nema isteka pa ga možete koristiti onoliko dugo koliko vam može trajati.

Zaključak

Bez internetskog paketa, ostat ćete isključeni iz brojnih mogućnosti koje internet pruža. Bol je međutim drugačija kada imate paket podataka koji ne možete koristiti za ono što volite raditi na internetu.

Također na Mfidie.com: MTN QwikLoan: Koraci za dobivanje zajmova do 1000 GHS za manje od 1 minute [2021 Guide]

U ovom članku pogledali smo MTN Video Data Bundle, kako funkcionira, za što ga ljudi pogrešno smatraju i kako ga kupiti.

Ako vam je ovaj članak bio koristan i rado ćete podijeliti svoje znanje sa svojim prijateljima i rođacima, molimo vas da podijelite članak.

Molimo ostavite svoje komentare, pitanja i rezervacije u polju za komentare ispod. Odgovorit ćemo na svaku od njih. Također nas možete kontaktirati.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar