Kako povezati svoj NHIS s karticom za Ganu za brzu obnovu

4
Kako povezati svoj NHIS s karticom za Ganu za brzu obnovu

Znate li da sada možete povezati svoj NHIS sa svojom karticom u Gani za brze obnove?

Kartica Gane (NIA kartica) jedan je od najpopularnijih identifikacijskih dokumenata u Gani. Otkako je njegova registracija započela prije više od godinu dana, većina stanovnika Gane stavila je svoja imena u registar.

Nekoliko tjedana nakon završetka registracije, Nacionalno tijelo za zdravstveno osiguranje (NHIA) i Nacionalno tijelo za identifikaciju (NIA) uspješno su implementirali integraciju kartice Gane na nacionalnu mobilnu platformu za obnovu.

Jednostavno rečeno, Gani s karticom Gane i NHIS karticom sada mogu povezati svoju karticu Gane sa svojom karticom NHIS-a ili obrnuto. Po uspješnom završetku možete posjetiti dom zdravlja sa svojom NHIS iskaznicom.

Također, svoju karticu zdravstvenog osiguranja možete obnoviti s karticom Gane. To znači da kada izgubite svoju NHIS karticu, svoju karticu za Ganu možete koristiti za sve ono za što biste koristili NHIS karticu.

Također na Mfidie.com: Kako zaključati anonimne kartice s Face ID-om u Chromeu za iPhone

Dosta je bilo priče, prijeđimo odmah na to.

msport-nezadovoljstvo

Kako povezati svoju NHIS karticu s karticom Gane za brzu obnovu

Kako povezati svoj NHIS s karticom Gane

Da biste započeli, morate sa sobom imati karticu Gane i NHIS karticu. Nakon što imate ova dva dokumenta, slijedite korake u nastavku:

  1. Birajte kratki kod *929# na svom mobilnom uređaju
  2. S popisa ponuđenih opcija odaberite opciju 4 (Povezivanje kartice Gane).
  3. Unesite svoj 13-znamenkasti identifikacijski broj kartice Gane (GHA *************). (Molimo uključite GHA i 10 znamenki nakon GHA, bez crtice).
  4. Provjerite odgovara li ID broj koji unesete onom na kartici Gane. Ako je tako, pritisnite Pošalji.
  5. Unesite svoj 8-znamenkasti identifikacijski broj NHIS-a.
  6. Provjerite odgovara li ID broj koji unesete onom na NHIS kartici. Ako je tako, pritisnite Pošalji.
  7. Pričekajte poruku potvrde da je vaša operacija uspjela.

Zaključak

Sada kada ste uspješno povezali svoju karticu za Ganu s karticom NHIS-a, svakako uživajte u svim pogodnostima koje dolazi s njom. Nema potrebe da se pridružite dugom redu samo da biste obnovili ili zamijenili svoju NHIS karticu, povežite Ganu sa svojom NHIS karticom za daleke obnove.

Budući da je ovo nova implementacija, svakako je isprobajte i napišite svoje povratne informacije u odjeljku za komentare u nastavku; to će pomoći timu da riješi sve pogreške koje naprave.

Također na Mfidie.com: Popis najboljih web stranica za brz i jednostavan uvoz automobila u Ganu

Također, ako naiđete na bilo kakvu poteškoću, slobodno je zapišite u odjeljku za komentare u nastavku, a ja ću vam se pobrinuti što je prije moguće.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar