Kako gledati YouTube videozapise bez aktivne internetske veze

2
Kako gledati YouTube videozapise bez aktivne internetske veze

YouTube videozapise možete preuzeti na svoj telefon ili tablet i dostupni su do 30 dana za gledanje bez veze. Neke značajke, uključujući sviđanje ili komentiranje izvanmrežnog videozapisa, nisu dostupne kada ste izvan mreže.

YouTube. Osim što se smatra drugom po veličini tražilicom (vrlo diskutabilno), YouTube je postao platforma na kojoj možete pronaći bilo koji video za gledanje, kao i uživati ​​u sjajnoj glazbi.

Jedan od razloga zašto se mnogi ljudi „boje“ YouTubea je njegova velika potrošnja podataka. A postaje posebno neugodno ako ste osoba koja na YouTubeu stalno gleda otprilike iste stvari.

Danas dijelim vrlo legalan i koristan način koji možete koristiti za gledanje YouTube videozapisa izvan mreže, bez brige o troškovima prijenosa podataka.

Značajka o kojoj bih želio govoriti je YouTubeova izvanmrežna značajka.

Zapravo je vrlo jednostavno. Ako vam se toliko sviđa video na YouTubeu i želite ga gledati dok nema interneta, YouTube će vam omogućiti da preuzmete video na svoj telefon/tablet i pogledate ga kasnije.

Nakon što je video preuzet, možete ga gledati koliko god puta želite bez upotrebe mobilnih podataka ili WiFi-a. Međutim, morate imati na umu da se svi videozapisi ne mogu preuzeti. Ako je izdavač postavio postavke tako da se videozapis može preuzeti (većina izdavača to omogućuje), možete ga preuzeti.

msport-nezadovoljstvo

Ako imate problema s internetom i to je razlog zbog kojeg želite gledati youtube videozapise offline, trebali biste pogledati divno iskoristite ponude širokopojasnog pristupa. Za svakoga postoji dogovor.

Također na Mfidie.com: Kako znati je li netko izbrisao svoj Snapchat

Kako gledati YouTube videozapise izvan mreže

  1. Idite na aplikaciju YouTube i dodirnite videozapis po svom izboru. Ispod videa vidjet ćete opciju Download, dodirnite je.
  2. Nakon preuzimanja videa, video će se početi preuzimati. Ovdje će vas Youtube pitati o kvaliteti Download Video, koju možete podesiti prema vašim željama.
  3. Nakon što se pomaknete niz traku obavijesti, moći ćete vidjeti veličinu i status preuzimanja videozapisa.
  4. Čim se videozapis preuzme, vidjet ćete obavijest o preuzimanju videozapisa na traci obavijesti.
  5. Ispod videozapisa po vašem izboru vidjet ćete opciju Preuzeto plave boje, što znači da je vaš video preuzet.
  6. Sada da biste gledali ovaj video bez interneta, morate ići na YouTubeovu knjižnicu. Tamo ćete vidjeti opciju dostupnog izvan mreže, dodirnite je – tamo ćete pronaći preuzeti video.

Također na Mfidie.com: Kako postaviti kontakte za hitne slučajeve na telefonu i zašto vam je potreban

Vidjet ćete preuzeti video. Video sada možete gledati bez interneta mjesec dana. Ako imate internet u razdoblju od mjesec dana, i dalje možete nastaviti gledati video bez ikakvih prekida.

Postoje li načini na koje gledate YouTube videozapise izvan mreže? Možete podijeliti s nama u odjeljku za komentare ispod.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar