Kako aktivirati besplatnu jutarnju ponudu AirtelTigo za 6 mjeseci neograničenog vremena razgovora

2
Kako aktivirati besplatnu jutarnju ponudu AirtelTigo za 6 mjeseci neograničenog vremena razgovora

Zvati svoje prijatelje i rodbinu da ih provjere svako jutro zapravo bi moglo biti čudno, zar ne? Pogotovo u ovoj eri COVID-19 u kojoj su troškovi mobilnih kredita i podataka vrlo skupi.

Što je, mogao bih vam reći da postoji način na koji zapravo možete zvati svoje prijatelje i voljene svakog jutra sljedećih šest mjeseci. No, ova ponuda je samo za AirtelTigo kupce.

Kada su Airtel i Tigo udružili snage kako bi osnovali jednu veliku tvrtku, glavni razlog koji su naveli bio je da će poboljšati svoje usluge i ponudu; i do danas su isporučili upravo to.

Tijekom ove pandemije COVID-19 u kojoj ljudi dobivaju otkaze i bore se da spoje kraj s krajem, AirtelTigo je predstavio novi paket koji će svojim vjernim korisnicima pomoći da u sljedećih 6 mjeseci obavljaju besplatne neograničene pozive svakog jutra.

Što je besplatna jutarnja ponuda AirtelTigo?

Besplatna jutarnja ponuda AirtelTigo paket je pomoći koji AirtelTigo uvodi kako bi pomogao svojim korisnicima u ovoj pandemiji koronavirusa. U ovoj ponudi kupcima će biti omogućeno besplatno telefoniranje svakog jutra sljedećih šest mjeseci.

msport-nezadovoljstvo

Kako radi?

Svako jutro sljedećih 6 mjeseci svim pretplatnicima bit će omogućeni besplatni neograničeni pozivi na mreži u ograničenom vremenskom razdoblju (od 5 do 10 sati). Pretplatnici će također dobiti besplatnih 100 MB podataka svakog jutra za pregledavanje interneta. Uz sve ove pakete, pretplatnicima će biti odobreno i šest mjeseci besplatnog prijenosa mobilnog novca (AirtelTigo) svim ostalim pretplatnicima AirtelTigo novca (ATM).

Također na Mfidie.com: MTN Xpress zajam: Kako koristiti ovu novu uslugu da biste dobili do 1000 GHS

Besplatna jutarnja ponuda dostupna je samo za pozive AirtelTigo prema Airtel Tigo tijekom dodijeljenog vremena između 5 i 10 sati. Pozivi koji će biti upućeni prije ili nakon tog razdoblja naplaćivat će se po uobičajenoj cijeni poziva.

Međutim, za nove kupce koji aktiviraju svoj sim bit će dostupna jednomjesečna besplatna jutarnja ponuda.

Osim toga, novoregistrirani korisnik koji ne izvrši transakcije AirtelTigo Money (ATM) unutar prvih 30 dana nakon što je na mreži, neće moći uživati ​​u besplatnoj jutarnjoj ponudi bilo kada nakon toga.

U slučaju da se žele pridružiti, moraju ga kupiti za iznos od GH¢ 2.

Kako aktivirati besplatnu jutarnju ponudu AirtelTigo za 6 mjeseci neograničenog vremena razgovora

Ova je ponuda dostupna postojećim korisnicima i novim osobama koje žele prijeći sa svog trenutnog davatelja mobilnih usluga na AirtelTigo. Ova metoda koju koristi AirtelTigo nije usmjerena samo na pomoć kupcima, već i na privlačenje većeg broja kupaca.

Novi AirtelTigo kupci

Kako biste se kvalificirali za ovu ponudu kao novi kupac,

Također na Mfidie.com: Kupnja osiguranja putem interneta pravi je put u Gani

 • Prije svega trebate posjetiti agenta ili AirtelTigo ured s važećom nacionalnom iskaznicom (kartica Gane, iskaznica birača, vozačka dozvola ili putovnica) kako biste kupili novu AirtelTigo sim karticu.
 • Nakon kupnje sim kartice, od vas se traži da vas davatelj usluga registrira na uslugu AirtelTigo Money (ATM).
 • Po završetku morate početi obavljati transakcije na svom AirtelTigo Money računu. To će potvrditi da ste doista upisani na platformu kao kupac, ali ne kao „oportunist“ koji želi imati koristi od paketa i nakon toga napustiti mrežu.

Transakcije koje obavljate trebaju uključivati ​​sljedeće:

 • Kupnja vremena emitiranja
 • Peer-to-peer transakcija
 • Interoperabilnost prijenosa novca
 • Kupite paket/paket
 • Isplata gotovine
 • Plaćanje trgovca

Nakon što izvršite dovoljno transakcija da pokažete da ste doista ovdje da ostanete u jednomjesečnom razdoblju, automatski ćete se kvalificirati za paket. Nakon što se kvalificirate, na vaš telefon bit će poslana SMS poruka da ste se kvalificirali za besplatnu jutarnju ponudu.

Postojeći AirtelTigo kupci

Uz postojeće klijente, nema potrebe da pokazujete jeste li ovdje da ostanete ili ne. Ali prije nego što se možete pretplatiti na besplatnu jutarnju ponudu, morate biti pretplaćeni korisnik AirtelTigo Money.

Nakon što postanete pretplatnik AirtelTigo Money, možete aktivirati ponudu na sljedeći način:

 • Biranje kratkog koda *110# tj. kratkog koda AirtelTigo Money
 • Nakon toga trebate odabrati opciju 2, a zatim kupiti paket za GH¢ 2 koristeći svoj AirtelTigo Money novčanik.

Također na Mfidie.com: MTN besplatni Facebook: Kako se pretplatiti

Ispunjavanje uvjeta za besplatnu jutarnju ponudu AirtelTigo

Ne postoje kriteriji prihvatljivosti, ali samo svi prepaid pretplatnici AirtelTiga mogu uživati ​​u ovom paketu. Što znači, korisnici koji koriste postpaid i širokopojasni pristup ne mogu imati koristi od ovog nevjerojatnog paketa.

Međutim, pretplatnik mora obaviti prvi poziv unutar sati važenja (5 do 10 sati) jednom u ograničenom vremenskom razdoblju kako bi aktivirao ovu ponudu.

Zaključak

Uvođenje ove ponude pomoći će korisnicima, posebno onima koji svako jutro zovu svoje prijatelje i voljene osobe.

Ako i vi niste osoba za pozive poput mene, možete koristiti SMS i besplatni podatkovni paket da s njim radite ono što želite tijekom 5 i 10 sati ujutro.

Je li ovo bilo od pomoći, ostavite svoje komentare jer će to pomoći da poboljšamo način na koji pišemo naše članke u skladu s vašim potrebama?

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar