Alternative Google Picasa za uređivanje slika

4
Alternative Google Picasa za uređivanje slika

Bez obzira na dob, spol ili rasu, fotografija je jedna stvar koja nam je svima zajednička. Bilo da posjedujete skupi iPhone ili jeftin Android telefon, jedna stvar za koju koristite svoj telefon je fotografija.

Iako možda niste profesionalni fotograf, pametni telefoni su sve nas učinili ‚fotografima‘. Želite imati najbolji DP među svojim prijateljima i kolegama. Želite pokazati koliko ste elegantni na elegantnim fotografijama koje objavljujete na svojim računima na društvenim mrežama.

Jedna aplikacija koja korisnicima pametnih telefona pomaže da uređuju svoje fotografije za najbolju kvalitetu i izgled je Picasa. Tijekom godina ova je aplikacija učinila da mnoga ‚gruba‘ lica izgledaju glatko na društvenim mrežama.

Ali što ako ne želite koristiti Picasu? Koje alternative postoje za vas? Ne brini. Ovaj vam članak daje popis Picasa alternativa koje možete koristiti za uređivanje fotografija.

Google fotografije

Vaš najbolji izbor za izravnu zamjenu za Picasu trebao bi biti Google fotografije. Google fotografije besplatni su Googleov alat za organiziranje i uređivanje fotografija na njihovim popularnim android sustavima. Međutim, aplikacija je dostupna i za korisnike iOS-a i Windowsa.

msport-nezadovoljstvo

To je jedna od najboljih besplatnih aplikacija za uređivanje fotografija danas dostupnih na internetu. Možete koristiti aplikaciju Google fotografije za promjenu prikaza svojih fotografija. Možete dodirnuti boje, toplinu i teksturu svojih fotografija. Također možete primijeniti filtere, izrezati svoje fotografije i rotirati fotografije pomoću ove aplikacije.

Također na Mfidie.com: 5 najboljih internetskih alata za izradu sličica za YouTube videozapise

Štoviše, aplikacija također automatski stvara sigurnosnu kopiju svih vaših fotografija na vaš Google račun kako biste bili sigurni u sigurnost svojih slika.

Možete dobiti svoje Aplikacija Google fotografije za vaš Android sustav ovdje. Za korisnike iOS-a, možete dobiti svoje ovdje.

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom CC prekrasan je softver pun značajki za upravljanje i uređivanje fotografija na različitim operativnim sustavima.

Besplatna verzija aplikacije omogućuje korisnicima postavljanje vodenih žigova, promjenu boje fotografije, primjenu filtara i podešavanje ekspozicije između mnogih drugih stvari.

Međutim, za premium verziju koja dolazi po cijeni od 10 USD mjesečno, korisnici mogu sinkronizirati svoje fotografije na različitim uređajima i platformama. Također možete dobiti druge premium značajke uz 10 USD mjesečno.

Ovo je svakako dobra zamjena za popularni Google Picasa uređivač fotografija. Možeš ovdje nabavite kopiju za svoj android telefon. Za korisnike iOS-a, dostupan je ovdje.

Snapseed

Možda je samo slučajnost da Googleov proizvod zamjenjujemo mnogim drugim Google proizvodima. Ali da, Snapseed je još jedan Googleov proizvod za upravljanje i uređivanje fotografija.

Ovo je još jedna besplatna aplikacija koja korisnicima omogućuje promjenu izgleda starih i ružnih fotografija u vrhunske majstorske zanate fotografije.

Također na Mfidie.com: Preuzmite GBWhatsApp, FMWhatsApp, WhatsApp+, YoWhatsApp; Nove verzije 2021

Snapseed ima alate kao što su četkica za liječenje, izrezivanje, krivulje, prilagodba boja, filteri i mnoge druge alate.

To je profesionalna aplikacija za uređivanje fotografija koju mogu koristiti i profesionalci i početnici. Možeš dobiti IOS verzija ovdje. Android verzija je dostupno ovdje.

Picsart

Vrlo popularan softver za uređivanje fotografija, Picsart je posljednja aplikacija na ovom popisu. To je definitivno vrhunska aplikacija za profesionalno uređivanje fotografija. Ako želite da vaše fotografije izgledaju profesionalno i istaknute od brojnih fotografija na internetu, razmislite o Picsartu.

Uz Picsart, kloniranje, izrezivanje, promjena stupnja boja, dodavanje teksta fotografijama i dodavanje filtara vašim fotografijama postalo je mnogo lakše. Sve to možete učiniti s jednog mjesta – vaše picsart aplikacije!

Možeš preuzmite iOS verziju ovdje. Za korisnike Androida, vaš je ovdje besplatno.

Također možete provjeriti aplikacije koje imaju dobre filtere kako bi vaša fotografija bila lijepa.

Zaključak

Izazov društvenih mreža danas je oko najboljih fotografija. Bilo da se radi o izazovu osmijeha na Facebooku ili prirodnom izazovu lica na Twitteru, svakako želite pokazati svoje najbolje fotografije.

Jedini način da osigurate najbolje rezultate za svoje društvene mreže je da dotaknete svoje slike nakon što ih snimite. Jedna aplikacija koja mi pada na pamet u tu svrhu je ‚Picasa‘.

Također na Mfidie.com: Najbolje aplikacije za učenje jezika koje možete isprobati upravo sada

Ali možda želite upotrijebiti neke nove značajke i alate kako biste svojim fotografijama unijeli dodatni dodir, Picasa možda neće biti pravi izbor za vas. Dakle, koje druge aplikacije možete koristiti za uređivanje fotografija?

U ovom članku govorili smo o 4 zamjenske aplikacije za Google Picasu.

Nadam se da vam je ovaj popis bio od pomoći. Lijepo podijelite sa svojim prijateljima i obitelji.

Ako imate bilo kakvih komentara, rezervacija ili pitanja u vezi s ovim člankom, ljubazno ih podijelite u polju za komentare ispod ili nam se obratite.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar