7 alata koje možete koristiti za daljinski rad od kuće

4
7 alata koje možete koristiti za daljinski rad od kuće

Prošli su dani da je jedini način za zaradu bio buđenje i odlazak na posao rano ujutro.

Sada s izumom interneta, sve se promijenilo, sada možete raditi od kuće i biti plaćeni.

Nedavno, s novim koronavirusom (COVID-19) koji se širi zemljama, ljudima se savjetuje da ili ostanu kod kuće ili prakticiraju socijalno distanciranje kako se virus ne bi mogao širiti tako brzo jer se virus prenosi zrakom i da se možete zaraziti kada dođete u kontakt s osobom koja već ima virus.

Do sada ste možda čuli za zemlje koje uvode izolaciju i zatvaraju granice kako drugi stranci ne bi mogli ući u zemlju i širiti virus.

To je dovelo do toga da su velike tvrtke poput Amazona, Microsofta i Facebooka uputile svoje zaposlenike da rade od kuće ako mogu.

Možda ste izvršni direktor tvrtke, a budući da je vaša zemlja u blokadi, od vas se traži da zatvorite svoj posao, ili ste možda poslodavac, to će definitivno utjecati na vašu mjesečnu plaću.

msport-nezadovoljstvo

Ne morate biti zabrinuti tijekom ove blokade jer sa svojim zaposlenicima ili suigračima možete raditi na daljinu.

Rad na daljinu daje vam ove prednosti

  • Prilikom rada na daljinu odlučujete o vremenu u kojem ćete željeti započeti posao u odnosu na uobičajene dnevne poslove koje poslodavac mora ponekad biti na poslu prije 7, 8 ili 9 sati.
  • Za rad na daljinu potrebno je samo računalo ili prijenosno računalo, možete raditi svoje uobičajene rutine ili dobiti priliku posjetiti razna turistička mjesta i istovremeno nastaviti s radom.
  • U radu na daljinu nema ograničenja, vaš je zadatak da završite ono što vam je zadano za taj dan i nakon toga možete raditi što god želite, za razliku od naših svakodnevnih poslova koje čak i kada nemate što raditi, ipak imate čekati da se posao zatvori prije nego što možete otići kući.

Alati koje možete koristiti za daljinski rad od kuće

Slack – za timsku suradnju

Uz slack možete kreirati sobe za razgovor/kanale, slati privatne poruke i datoteke, svatko će ga moći pretraživati, kao izvršni direktor to će vam omogućiti da razgovarate sa svim svojim zaposlenicima i znate što rade ili što se radi. Osim posjete slack.com radi računa, slack također ima aplikaciju koja je dostupna i na Google Play trgovini i Apple AppStoreu.

WeTransfer – Za slanje velikih datoteka

WeTransfer.com je osnovan 2009. godine i web stranica je za dijeljenje velikih datoteka kao što su videozapisi, slike i dokumenti.

Također na Mfidie.com: Popis elektroničkih i računalnih trgovina u Gani u kojima možete kupiti

Google disk – za pohranu u oblaku

Google disk je pokrenuo 23. travnja 2012. od strane Googlea, ova usluga vam omogućuje pohranjivanje velikih datoteka na njihove poslužitelje i možete dijeliti i sinkronizirati na bilo kojem uređaju.

SlideUpLift – Za izgradnju dojmljivih daljinskih prezentacija

Prezentacije danas igraju vitalnu ulogu u daljinskoj poslovnoj komunikaciji. SlideUpLift je online knjižnica koja nudi veliku kolekciju vizualno privlačni PowerPoint predlošci koji će vam pomoći u stvaranju vrlo dojmljivih daljinskih prezentacija. Oni su izvrsna polazna točka za vaše prezentacije i štede na vremenu utrošenom na izradu jedne od nule.

Doktor vremena – Za upravljanje vremenom

S time doctorom možete znati vrijeme kada vaši radnici počinju raditi i vrijeme kada se zatvaraju, također vam pomaže pratiti sate koje vaši radnici provode radeći određeni posao, saznajete rade li sa svog računala ili negdje drugdje, a također vam pruža vi s dnevnim radnim sažetkom vaših radnika.

Također na Mfidie.com: 5 najboljih internetskih alata za izradu sličica za YouTube videozapise

Zumiranje – za videopozive i dijeljenje zaslona

Zoom je za udaljene videopozive, dijeljenje ekrana, sastanke, prezentacije i dijeljenje zaslona mobilnih telefona.

kada je u pitanju daljinski rad sa svojim suigračima, onda je zoom definitivno za vas.

Evernote – Za čuvanje bilješki

Kao što ime sugerira, Evernote je za vođenje bilješki i može se pohraniti i dijeliti te istovremeno sinkronizirati na svim uređajima, suigrači mogu koristiti Evernote za slanje sažetka svojih obaveza za određeni dan, tjedan ili mjesec.

iDoneThis – Za izvješćivanje

iDoneThis se koristi za praćenje onoga što ste uspjeli učiniti ili što su vaši zaposlenici postigli unutar dana, tjedna ili mjeseca.

Zaključak

Sada je rad od kuće olakšan uz mnoge alate koji su dostupni na mreži, čak i kada zbog nekih razloga ne možete ići na posao, i dalje možete raditi od kuće pomoću ovih alata.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar