5 najboljih internetskih alata za izradu sličica za YouTube videozapise

5
5 najboljih internetskih alata za izradu sličica za YouTube videozapise

YouTube videi postaju viralni kada se u njih ugrade četiri stvari. Da bi video dobio više klikova na YouTube platformi, videozapisi bi trebali imati barem ove elemente. Dobro dizajnirane sličice, lijep naslov, dobro dodane oznake i dobro napisani opisi.

Prema YouTubeu, videozapisi s lijepim minijaturama uvijek imaju više klikova. Studije su pokazale da gledatelji bolje reagiraju na vizuale nego na tekstove. Stoga izrada vizualno privlačnih minijatura YouTubea može povećati CTR videozapisa i donijeti više prometa videozapisu koji se prenosi na kanal.

Kao YouTuber, možda ste znali da je stvaranje sličica dobrog dizajna potrebno pomoću naprednijeg softvera za uređivanje. Ovaj softver treba nabaviti od programera i koji vas košta. Ako vaš kanal nije dobro optimiziran za zarađivanje novca, možda nećete moći kupiti softver. No, srećom, postoji mnogo besplatnih alata za izradu YouTube sličica.

Ovi alati imaju predloške dobrog dizajna koje možete odabrati i zatim ih uređivati ​​dodavanjem teksta, slika i ikona kako biste dovršili dizajn. S ovim alatima nisu potrebne nikakve vještine uređivanja. Svatko može imati dobro dizajnirane minijature prilikom uređivanja s ovim alatima.

Ako ste YouTuber i tražite najbolje alate za izradu minijatura koji će vam pomoći u izradi profesionalne minijature za svoj kanal, ovaj je članak za vas. Ovaj članak će navesti pet (+1) najboljih izrađivači sličica koji će vam pomoći u stvaranju zadivljujućih minijatura za YouTube video.

msport-nezadovoljstvo

Crello

Među 50.000+ predložaka dizajna dostupnih u Crello za sve kreativne potrebe na koje se možete sjetiti, pristojan broj njih su rješenja za sličice YouTubea. Možete početi s bilo kojim unaprijed izrađenim Youtube video predloškom koji odgovara vašim potrebama, mijenjati tekstove, slike, objekte dizajna, premještati elemente, pa čak i dodati malo pokreta s efektima animacije. Sve to možete učiniti čak i sa svog telefona jer je, srećom, Crello dostupan kao besplatna aplikacija za iOS i Android.

Također na Mfidie.com: Popis elektroničkih i računalnih trgovina u Gani u kojima možete kupiti

Ovo dizajnersko rješenje donekle je slično Canvi u smislu jednostavnosti korištenja i pristupa prilagođavanju povuci i ispusti, ali je definitivno bolje odradilo varijacije dizajna.

Canva

Kada su u pitanju online alati za grafički dizajn, prvi na koji se možemo sjetiti je Canva. Ovaj alat je više od samo izrade sličica; može se koristiti za sve radove grafičkog dizajna. Canva je alat broj jedan koji svi danas koriste kada je u pitanju stvaranje grafike.

Ima više od milijun fotografija, grafika, predložaka i fontova koje možete koristiti za besplatno uređivanje grafike. Glatko sučelje povuci i ispusti pruža besprijekorno iskustvo dok učitavate svoje slike i tekstove.

Najbolji dio ovog alata za uređivanje je to što možete lako pronaći sve grafike koje ste uređivali na svom računu i možete ih ponovno urediti kako biste dodali više teksta ili ikona već postojećim tekstovima. Predlošci dobre veličine za sve platforme društvenih medija mogu se pronaći na Canvi.

Trzaj

Snappa je jedan od najboljih alata za grafički dizajn za nedizajnere zbog svoje fleksibilnosti i jednostavnosti korištenja. Baš kao i Canva, ovaj alat nudi mnoštvo predložaka za grafiku društvenih medija, kao i za sličice YouTubea. Snappa alati također imaju veliku biblioteku predložaka društvenih medija koji su unaprijed napravljeni i za dizajnere i za početnike. Ne morate imati vještine u grafičkom dizajnu prije korištenja ovih alata. Sve što trebate je registrirati se za besplatni račun i početi koristiti unaprijed izrađene predloške za dizajn vaših minijatura.

Fotor

Još jedan napredni alat za uređivanje fotografija koji možete koristiti za svoje minijature je fotor alat. Fotor ima najbolje, čisto i glatko sučelje za uređivanje vaših minijatura videozapisa koje će natjerati gledatelja da klikne i pogleda video na YouTube platformi. Platforma Fotor ima alate jednostavne za korištenje, tako da vam neće trebati stručno znanje prije nego što možete stvoriti zapanjujuće sličice.

Također na Mfidie.com: 4 aplikacije koje možete koristiti za pristup kreditima u Gani

Fotografije

Za razliku od Canva i Snappa koji pružaju funkcije grafičkog dizajna općenito, Fotojet posebnu pozornost posvećuje dizajnu minijatura YouTubea. Ne samo da se ova mrežna platforma fokusira na sličice YouTubea, već ima i preko 500 predložaka za izradu kolaža koje svatko može koristiti za stvaranje uspomena s fakulteta. Fotojet može koristiti ovaj alat za dodavanje filtara, promjenu veličine, izrezivanje ili čak rotiranje vaših slika. Sučelje je jednostavno za korištenje koje vam omogućuje stvaranje vrhunskih sličica bez ikakvih komplikacija. Uz Fotojet, ne morate se prijaviti prije korištenja alata, samo prijeđite na stranicu i počnite dizajnirati svoje minijature.

Picmaker

Picmaker je još jedna sjajna online platforma za grafički dizajn i druge potrebe za uređivanjem fotografija. Ova platforma ima jedno od najboljih sučelja za dizajniranje nevjerojatnih sličica. Na ovoj platformi dobivate 100.000+ grafičkih elemenata potpuno besplatnih, BG Burning Wand dizajniran za stvaranje savršene YouTube minijature i efekta naljepnice uz naknadu kako biste dobili dodatni djelić kreativnosti. Sve što trebate je otići na stranicu i početi stvarati svoje zadivljujuće YouTube minijature za svoje videozapise.

Također na Mfidie.com: 7 alata koje možete koristiti za daljinski rad od kuće


Završne misli

Izrada minijature lijepog izgleda može vam pomoći da proširite svoj kanal povećanje broja pregleda i pretplatnika. Dobijanje ovih besplatnih mrežnih platformi za dizajn vaših minijatura može vam pomoći da dobijete sjajnu sliku kao minijaturu videozapisa, ali to samo po sebi neće jamčiti uspješan kanal.

Koliko god minijature igraju veliku ulogu u privlačenju gledatelja na video, sadržaj videa također će odrediti hoće li ga pogledati do kraja ili će ga napustiti čim ga počnu gledati. Stoga je dobro uvijek izlaziti s dobrim videosadržajem, a zatim to postići ovom lijepom sličicom za uspješan kanal.

Jeste li ikada naišli na nekog online izrađivača sličica koje biste možda željeli podijeliti? Ako je odgovor da, ostavite komentar u donjem okviru da bismo ih također pogledali. Hvala vam što ste svratili da pročitate i vidimo se u sljedećem postu. Možete se prijaviti da našu mailing listu dodamo na popis i biti među prvima koji će dobiti obavijest kad god objavimo novi sadržaj na ovom blogu.

Ähnliche Beiträge

Schreibe einen Kommentar