Συμβουλές εξωραϊσμού φιλικές προς την ξηρασία | Παντού Χώμα & Πέτρα

2
Συμβουλές εξωραϊσμού φιλικές προς την ξηρασία |  Παντού Χώμα & Πέτρα

Σήμερα είναι απίστευτα σημαντικό για όλους να εξοικονομούν το νερό, το οποίο είναι ένας πολύτιμος φυσικός πόρος. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν εξωτερικούς χώρους στις εγκαταστάσεις τους επιθυμούν επίσης να εγκαταστήσουν διαφορετικούς τύπους φυτών και χόρτου. Ενώ αυτά τα ζωντανά χαρακτηριστικά προσθέτουν μια πράσινη, ζωντανή και αναζωογονητική εμφάνιση στους εξωτερικούς χώρους, καταναλώνουν επίσης σημαντική ποσότητα νερού καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε το είδος των εξωτερικών χώρων που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μεγάλες ποσότητες νερού είναι να επιλέξετε εξωραϊσμός ανθεκτικός στην ξηρασία έννοιες. Όταν σχεδιάζετε σωστά αυτές τις περιοχές, διαλέγετε τα σωστά προϊόντα και διατηρείτε καλά τους χώρους, θα διαπιστώσετε ότι το τοπίο σας είναι πιο αποδοτικό στο νερό. Θα εξακολουθεί να φαίνεται ζωντανό και πράσινο χωρίς συμβιβασμούς σε καμία άλλη πτυχή.

Χρήσιμες συμβουλές εξωραϊσμού

Μπορείτε να κάνετε διάφορα πράγματα για να δημιουργήσετε έναν όμορφο κήπο φιλικό στην ξηρασία, και εδώ είναι μερικά συμβουλές εξωραϊσμού:

  • χρειάζεστε ποιοτικά προϊόντα βρωμιάς στο ΚολοράντοΗ επιλογή του σωστού είδους φυτών είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της δημιουργίας εξωραϊσμός ανθεκτικός στην ξηρασία. Να επιλέγετε πάντα αυτοφυή φυτά και θάμνους. Δεν απαιτούν υπερβολικές ποσότητες νερού, καθώς είναι κατάλληλα προσαρμοσμένες στα τοπικά κλίματα. Θα διαπιστώσετε ότι αναπτύσσονται πολύ καλά στο φυτικό έδαφος της περιοχής και είναι εύκολο να διατηρηθούν.
  • Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ελκυστικό υπαίθριο χώρο στην ιδιοκτησία σας είναι να εγκαταστήσετε βραχόκηπους. Χρησιμοποιήστε υλικά όπως χαλίκι, τούβλα, πέτρες και ογκόλιθους στη σωστή αναλογία για να δημιουργήσετε μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση στο τοπίο σας. Όταν έχετε περισσότερα χαρακτηριστικά τοιχοποιίας, θα διαπιστώσετε ότι ο κήπος σας απαιτεί αυτόματα λιγότερο νερό συνολικά.
  • Η συμπερίληψη άμμου και σάπια φύλλα στους ανοιχτούς χώρους του εξωραϊσμού σας στη θέση του γκαζόν είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε διάσταση στους εξωτερικούς χώρους. Αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι θα χρειαστείτε πολύ λιγότερο νερό μακροπρόθεσμα.

Προσλάβετε έμπειρους επαγγελματίες εξωραϊσμού

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να δημιουργήσετε ένα τοπίο ανθεκτικό στην ξηρασία, συμβουλευτείτε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Θα συνεργαστούν πολύ στενά μαζί σας, θα ερευνήσουν την ιδιοκτησία σας και θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας προτού βρουν λύσεις που λειτουργούν καλύτερα για εσάς.

Θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε τις επιλογές σας και θα σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που επιλέγετε είναι χαμηλής συντήρησης και απαιτούν πολύ λίγο νερό. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με συμβουλές εξωραϊσμού και τα είδη των προϊόντων που προσφέρουμε, επικοινωνήστε με την ομάδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Συμβουλές εξωραϊσμού φιλικές προς την ξηρασία29-06-2021Παντού Χώμα & Πέτραhttps://soilandstone.com/wp-content/uploads/2021/03/garden-mulch.jpg200 px200 px

Schreibe einen Kommentar