Προετοιμασία των κρεβατιών σας για την άνοιξη

1
Προετοιμασία των κρεβατιών σας για την άνοιξη

Αν σας αρέσει να έχετε έναν καταπράσινο κήπο γεμάτο άνθη διαφορετικών χρωμάτων και αποχρώσεων την άνοιξη, θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο τώρα για προετοιμασία κλινών για ζαρντινιέρες. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά είδη φυτών, ώστε να έχετε μια σειρά από χρώματα και υφές στην αυλή ή τον κήπο σας.

Σχεδιάστε πού θέλετε να βρίσκονται οι ζαρντινιέρες και σημειώστε αυτές τις περιοχές εάν δημιουργείτε νέες. Εάν θέλετε να καλλιεργήσετε λαχανικά, αφήστε κατά μέρος χώρους ζαρντινιέρης για αυτά και προετοιμάστε το έδαφος ανάλογα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία μονοετών και πολυετών φυτών.

Επιλέξτε μονοετή φυτά δροσερής εποχής, θερμής και ημίσκληρης εποχής ή πολυετή φυτά που ανθίζουν ξανά και μακράς άνθησης. Διαφορετικά φυτά έχουν διαφορετική διάρκεια ζωής. Μερικά είναι ανθεκτικά, ενώ άλλα είναι πιο ευαίσθητα και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και συγκεκριμένες ποσότητες νερού. Σκεφτείτε ποια φυτά θα λειτουργήσουν καλύτερα για τον χώρο σας και τις ανάγκες συντήρησης.

Βήματα για την προετοιμασία των κρεβατιών φυτευτών

Το να προετοιμάσετε τις ζαρντινιέρες και τα παρτέρια σας για την άνοιξη περιλαμβάνει την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιών. Μερικά πράγματα που θέλετε να συμπεριλάβετε είναι:

  • χρειάζεστε ποιοτικά προϊόντα βρωμιάς στο ΚολοράντοΑπαλλαγείτε από όλα τα ζιζάνια που μπορεί να φυτρώνουν στις παρτέρια.
  • Αφαιρέστε μεγάλες πέτρες και βότσαλα από το χώμα.
  • Αερίστε το έδαφος έτσι ώστε οι ρίζες των φυτών να έχουν λίγο χώρο για να αναπνεύσουν.
  • Αποκτήστε καλής ποιότητας φυτόχωμα.
  • Κλαδέψτε τα υπάρχοντα πολυετή φυτά πριν αρχίσουν να ανθίζουν.
  • Προσθέστε μείγμα κηπουρών και φυτευτών για να δημιουργήσετε το καλύτερο περιβάλλον για να ανθίσουν διάφορα φυτά, λαχανικά, δέντρα και θάμνοι την άνοιξη.
  • Χρησιμοποιήστε οργανικό λίπασμα καλής ποιότητας που θα παρέχει στα φυτά σας τη σωστή τροφή για να ανθίσουν όμορφα.

Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα κηπουρικής

Η δημιουργία ενός σταθερού και υγιούς περιβάλλοντος για τα μονοετή και πολυετή φυτά σας, καθώς και για άλλους θάμνους, έχει να κάνει με προετοιμασία κλινών για ζαρντινιέρες Καλά. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε αυτή την εργασία πριν την άνοιξη και στη συνέχεια να φυτέψετε τα δενδρύλλια ή τους σπόρους που θέλετε.

Μπορείτε να καλλιεργήσετε μερικά από τα φυτά σε εσωτερικούς χώρους εκ των προτέρων και να τα φυτέψετε αργότερα στα κρεβάτια της ζαρντινιέρας. Αυτό τους δίνει μια καλή αρχή και θα έχετε άνθη στον κήπο σας πολύ πιο γρήγορα. Προετοιμασία κήπου Οι χώροι μπορεί να είναι χρονοβόροι και πρέπει επίσης να προμηθευτείτε τα σωστά είδη προϊόντων.

Επομένως, είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με ειδικούς όπως εμείς στο All Around Soil and Stone! Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων κηπουρικής, όπως χώμα, σάπια φύλλα, λίπασμα και άλλες προμήθειες που απαιτούνται για προετοιμασία κλινών για ζαρντινιέρες. Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες χρειάζεστε σχετικά με διαφορετικούς τύπους εδαφών, λιπάσματα και σάπια φύλλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Προετοιμασία των κρεβατιών σας για την άνοιξη2021-03-02Παντού Χώμα & Πέτραhttps://soilandstone.com/wp-content/uploads/2019/11/img_5233-1305.jpg200 px200 px

Schreibe einen Kommentar