Οφέλη από τη χρήση σάπιας και φλοιού για τη βελτίωση του κήπου σας

2
Οφέλη από τη χρήση σάπιας και φλοιού για τη βελτίωση του κήπου σας

Το επίστρωμα είναι το ανόργανο ή φυσικό υλικό που εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές ενός τοπίου. Μπορεί να απλωθεί σε χλοοτάπητες καθώς και στη βάση φυτών και δέντρων. Ενώ υπάρχουν πολλά ανόργανα σάπια φύλλα διαθέσιμα, χρησιμοποιώντας φλοιό Το σάπια φύλλα είναι ένας καλός τρόπος για τη βελτίωση της υγείας των φυτών. Δεν είναι αυστηρά λίπασμα ή λίπασμα, αλλά το τοπίο σας μπορεί να ωφεληθεί σημαντικά με πολλούς τρόπους.

Το βιολογικό σάπια φύλλα μπορεί να παρασκευαστεί από φλοιό δέντρων, άχυρο πεύκου και ροκανίδια. Θα αποσυντεθεί με την πάροδο του χρόνου, που σημαίνει ότι πρέπει να το ανανεώνετε συχνά. Το χρώμα του καλύμματος εξαρτάται από το φλοιό δέντρου που χρησιμοποιείται και μπορείτε να εφαρμόσετε σάπια φύλλα διαφορετικών τύπων για να προσθέσετε μια παύλα χρώματος στους εξωτερικούς χώρους της ιδιοκτησίας σας. Βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση της αυλής σας, ενώ εξυπηρετεί πολλούς άλλους σκοπούς.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε σάπια φύλλα στον κήπο σας

μέτριο κέδρο σάπια φύλλαΥπάρχουν πολλά αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα από το σάπιασμα, όπως:

  • Βοηθά στην προστασία του φυτικού εδάφους από την έκθεση στα στοιχεία
  • Χρησιμοποιώντας σάπια φύλλα βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο έδαφος του κήπου, βελτιώνοντας τη δομή του
  • Τα οργανικά σάπια φύλλα διασπώνται με την πάροδο του χρόνου, αυξάνοντας την περιεκτικότητα του εδάφους σε θρεπτικά συστατικά
  • Αποτρέπει την ανάπτυξη των ζιζανίων
  • Βοηθά στη διατήρηση μιας μέτριας θερμοκρασίας εδάφους
  • Βοηθά στην πρόληψη της διάβρωσης του εδάφους
  • Βελτιώνει την αισθητική εμφάνιση του τοπίου
  • Η ικανότητα συγκράτησης και αποστράγγισης θρεπτικών στοιχείων του εδάφους βελτιώνεται

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σάπια φύλλα σε πολλά διαφορετικά σημεία στον κήπο σας, όπως γύρω από θάμνους, θάμνους και δέντρα. Ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα να το εφαρμόσετε σε παρτέρια, καθώς το έδαφος χρειάζεται συνεχή δουλειά και νέα δενδρύλλια προσπαθούν να αναπτυχθούν. Το σάπια φύλλα θα καταπνίξει μόνο την ανάπτυξή τους, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε.

Υψηλής ποιότητας προϊόντα επίστρωσης

Όταν παίρνετε προϊόντα σάπια φύλλα για κήπους, πρέπει να είστε σίγουροι ότι είναι υψηλής ποιότητας. Τα κατώτερα στρώματα θα επηρεάσουν μόνο την ποιότητα του εδάφους, μπορεί να έχουν ζιζάνια και μπορούν να επηρεάσουν τη συνολική υγεία του κήπου σας. Επικοινωνήστε με έμπειρους επαγγελματίες για πληροφορίες σχετικά με διαφορετικούς τύπους σάπια φύλλα.

Μπορείτε να αγοράσετε σάπια φύλλα διαφορετικού χρώματος για να βελτιώσετε την εμφάνιση των εξωτερικών χώρων του ακινήτου σας. Οι ειδικοί του τοπίου θα σας δώσουν επίσης συμβουλές για το πώς και πού να εφαρμόσετε σάπια φύλλα για καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να απλώσετε τη σωστή ποσότητα – αν προσθέσετε πολύ, θα πνίξει μόνο το έδαφος και θα επηρεάσει την ποιότητά του. Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας για σάπια φύλλα φλοιού, επικοινωνήστε μαζί μας στο All Around Soil & Stone και πείτε μας τι χρειάζεστε.

Οφέλη από τη χρήση σάπιας και φλοιού για τη βελτίωση του κήπου σας23-05-2021Παντού Χώμα & Πέτραhttps://soilandstone.com/wp-content/uploads/2019/12/adobestock_284925673.jpeg200 px200 px

Schreibe einen Kommentar