Νέα προστασία βαφής Chicken Coop

0

Η νέα προστασία βαφής για κοτέτσι είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτεί κάποιος που σκέφτεται να δημιουργήσει ένα νέο ξύλινο κοτέτσι αυτή την άνοιξη.

Μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο πόσο καλά αποδίδει το κοτέτσι με τα χρόνια.

Γιατί να σκεφτείτε την προστασία βαφής Chicken Coop;

Βάφοντας τις εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες ενός κοτέτσι πριν προσθέσετε κοτόπουλα, βοηθάτε στην προστασία του ξύλου, δυσκολεύετε την απόκρυψη των παρασίτων των κοτόπουλου και διευκολύνετε τον καθαρισμό του κοτέτσι.

Είναι πολύ πιο εύκολο να το πετύχετε αυτό προτού προσθέσετε υλικό κλινοστρωμνής και κοτόπουλα στο κοτέτσι και τα οφέλη της νέας προστασίας βαφής για κοτέτσι θα διαρκέσουν για χρόνια.

Ποιο προϊόν να εξετάσετε για την προστασία βαφής;

Όταν πήραμε το πρώτο μας ξύλινο κοτέτσι (βλ Νέο κοτέτσι), κάποιος το πρότεινε Minwax (Helmsman) Spar Urethane. Είπαν ότι ήταν ένα προϊόν που ήταν ασφαλές για χρήση γύρω από τα ζώα και ότι θα ήταν καλό για την προστασία του εσωτερικού του κοτέτσι.

Κάναμε μια μικρή έρευνα, τηλεφωνήσαμε στην εταιρεία και κάναμε ερωτήσεις και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν ένα εξαιρετικό προϊόν για την προστασία του εσωτερικού του κοτέτσι.

νέα προστασία βαφής κοτέτσι

Έτσι, βάψαμε το εσωτερικό του κοτέτσι (δάπεδα και όλα) με το “Clear Gloss” έκδοση του προϊόντος. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν τις εικόνες πριν και μετά για το πώς φαινόταν το κοτέτσι μέσα.

Αποτελέσματα προστασίας βαφής Chicken Coop

Τώρα έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια και μπορώ να σας πω ότι το κοτέτσι δεν φαίνεται τόσο όμορφο εσωτερικά, αλλά εξακολουθεί να έχει μια ωραία προστατευτική επίστρωση ουρεθάνης στις επιφάνειές του.

Το κοτέτσι αντέχει τέλεια, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα μόλυνσης από παράσιτα και εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκολο να καθαριστεί.

Σίγουρα χαίρομαι που κάποιος μπήκε στον κόπο να προτείνει νέα προστασία βαφής κοτέτσι για το εσωτερικό. Και ότι ακούσαμε! Μπορείτε να αγοράσετε το ακριβές προϊόν που χρησιμοποιήσαμε από το Amazon: Minwax Spar Urethane


Schreibe einen Kommentar