Καλοκαιρινές τάσεις εξωραϊσμού DIY | Παντού Χώμα & Πέτρα

2
Καλοκαιρινές τάσεις εξωραϊσμού DIY |  Παντού Χώμα & Πέτρα

Η δημιουργία του τέλειου τοπίου έχει να κάνει με τον προγραμματισμό των πάντων μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ενώ θέλετε έναν ελκυστικό κήπο, είναι επίσης απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι οι χώροι είναι πρακτικοί και ενεργειακά αποδοτικοί. Παρόλο που μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με επαγγελματίες για όλες αυτές τις πτυχές, θα πρέπει να κατανοείτε καλά τις πιο πρόσφατες DIY τάσεις εξωραϊσμού.

Χρησιμοποιήστε μια μινιμαλιστική προσέγγιση κηπουρικής

Όταν σχεδιάζετε ένα τοπίο, υπάρχουν ορισμένα τάσεις εξωραϊσμού που έχουν προκύψει που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως:

Βιολογικό σάπια φύλλα

Όταν δημιουργείτε το τοπίο σας, πρέπει να σχεδιάσετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

  • Κάντε όλα τα χαρακτηριστικά πιο συμπαγή και μικρά – αυτό θα δημιουργήσει μια ελκυστική και επεκτατική εμφάνιση στους εξωτερικούς σας χώρους.
  • Εγκαταστήστε εγκαταστάσεις χαμηλής συντήρησης που δεν απαιτούν πολλή προσοχή.
  • Μπορείτε να προσθέσετε μίνι θάμνους με αρκετό φύλλωμα για να δημιουργήσετε την πράσινη όψη που θέλετε στην ιδιοκτησία σας.
  • Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά κηπουρικής για έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον χώρο.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερα φυτά για να βελτιώσετε την απόδοση του νερού.
  • Δημιουργήστε color blocking με συγκεκριμένα χρώματα που χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες περιοχές για να προσθέσετε μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση στο χώρο.
  • Χρησιμοποιήστε προϊόντα και υλικά που συνδυάζονται καλά με άλλα στοιχεία του τοπίου.
  • Σχεδιασμός με σάπια φύλλα και πέτρες και όχι λουλούδια. Τα στοιχεία τοιχοποιίας καθαρίζονται και συντηρούνται ευκολότερα και δεν απαιτούν συνεχή συντήρηση. Το άλλο όφελος από αυτό είναι ότι το τοπίο σας θα καταναλώνει πολύ λιγότερο νερό επίσης.

Τάσεις εξωραϊσμού φιλικές προς την ξηρασία

Οι περισσότερες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα λειψυδρίας και τελικά το νερό είναι περιορισμένος φυσικός πόρος. Όταν σχεδιάζετε το τοπίο σας, είναι καλή ιδέα να έχετε υπόψη παράγοντες όπως η χρήση του νερού και η ανθεκτικότητα. Και από αυτές τις δύο απόψεις, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων τοπικών φυτειών, σάπια φύλλα και άμμος είναι όλοι εξαιρετικοί τρόποι για να βελτιώσετε την αποδοτικότητα του νερού του τοπίου σας.

Είναι επίσης καλύτερο να μαζέψετε φυτά και λουλούδια με παρόμοιες ανάγκες σε πότισμα μαζί. Αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τα επίπεδα ποτίσματος και το χρονοδιάγραμμά τους, κάτι που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε νερό στον εξωραϊσμό. Ενώ υπάρχουν αρκετά νέα τάσεις εξωραϊσμού για να ακολουθήσετε, είναι σημαντικό να μην τα ακολουθείτε τυφλά. Ελέγξτε τι είναι πιο πρακτικό για εσάς και σχεδιάστε για βιωσιμότητα.

Ο μόνος τρόπος για να κάνετε σωστά όλες τις πτυχές είναι να σημειώσετε όλα τα πράγματα που θα χρειαστείτε. Παραγγείλετε όλο το φυτικό έδαφος, τη φύτευση, τα οργανικά λιπάσματα, τους ογκόλιθους, τις πέτρες και άλλα προϊόντα αφού συζητήσετε τις απαιτήσεις σας με την ομάδα μας. Εάν έχετε ένα πολύ μεγάλο τοπίο, το DIY μπορεί να μην είναι ο σωστός τρόπος, επειδή το έργο θα χρειαστεί τον σωστό σχεδιασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο πρόσφατο DIY τάσεις εξωραϊσμού και τις υπηρεσίες μας υψηλής ποιότητας στο All Around Soil & Stone, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλοκαιρινές τάσεις εξωραϊσμού DIY2021-06-12Παντού Χώμα & Πέτραhttps://soilandstone.com/wp-content/uploads/2019/11/img_5233-1305.jpg200 px200 px

Schreibe einen Kommentar