Διαβάστε τη Βίβλο σε ένα χρόνο | Homestead Homemaking – Amy K Fewell

1
Διαβάστε τη Βίβλο σε ένα χρόνο |  Homestead Homemaking – Amy K Fewell

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις μου ως πολυάσχολη νοικοκυρά και γυναίκα είναι να διαβάσω τη Βίβλο. Από την αρχή ως το τέλος. Αρχίζει να τελειώνει. Πρόσφατα, ο Θεός δυναμώνει πραγματικά την καρδιά μου για να διαβάσω τη Βίβλο. Για να Τον γνωρίσουμε πραγματικά και αυτή την απίστευτα εμπνευσμένη λέξη που μας έχει δώσει. Εξαιτίας αυτού, το 2020, είναι η αποστολή μου να διαβάσω ολόκληρη τη Βίβλο και θέλω να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι.

Είναι γνωστό ότι η Βίβλος είναι η ζωή λόγος του Θεού. Και το λέω αυτό γιατί αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος όλων, για μένα. Ο Θεός μιλάει μέσω του λόγου Του στον καθένα από εμάς διαφορετικά, αλλά εξακολουθεί να μην είναι αντιφατικό στον εαυτό του.

Συμμετάσχω εγώ και εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) άλλες γυναίκες στο Ομάδα στο Facebook Homestead Homemakingξεκινώντας την 1η Ιανουαρίου, καθώς βουτάμε στη Βίβλο και μαθαίνουμε μαζί.

Δείτε πώς θα λειτουργήσει:

  1. Εγγραφείτε στην ομάδα και βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις σας για την ομάδα είναι ενεργοποιημένες. Έχετε υπομονή, καθώς λαμβάνουμε εκατοντάδες αιτήματα συμμετοχής κάθε μέρα.
  2. Βρείτε το εκτυπώσιμο Read the Bible in a Year και εκτυπώστε το ώστε να είναι πιο εύκολη η πλοήγηση μόλις έρθει η 1η Ιανουαρίου. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και να τον εκτυπώσετε, απλώς αποθηκεύστε την παραπάνω φωτογραφία και εκτυπώστε την.
  3. Ξεκινήστε να διαβάζετε τη Βίβλο την 1η Ιανουαρίου. Μπορείτε να διαβάσετε ημέρες νωρίτερα, αν θέλετε, αρκεί να διαβαστεί ολόκληρη η εβδομάδα πριν από την επόμενη εβδομάδα.
  4. Ελάτε στην ομάδα όπου θα κάνουμε μηνιαίες συζητήσεις σχετικά με την πρόκληση ανάγνωσης της Βίβλου και όσα μάθαμε!
  5. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε τις αναρτήσεις, κάντε κλικ στην ετικέτα „Βίβλος σε ένα έτος“ στην ομάδα και θα σας μεταφέρει σε όλες τις αναρτήσεις.

Αυτό είναι! Είναι τόσο απλό!

Ελπίζω ότι θα συμμετάσχετε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι για να βουτήξετε βαθύτερα στον λόγο του Θεού ως νοικοκυρά, γυναίκα και μαθητής του Ιησού. Είναι τόσο σημαντικό για εμάς να κρύβουμε τον λόγο Του στην καρδιά μας και τι καλύτερο από το να μάθουμε μαζί!

Ανυπομονώ να σπουδάσω μαζί σας το 2020!

Καρφιτσώστε το: μοιραστείτε τη λέξη!

Homestead Homemaking Διαβάστε τη Βίβλο σε ένα έτος Γυναικεία Γραφική Μελέτη 2020

Schreibe einen Kommentar